Chris
Rogier
Paul

Wissels

72 min Frank voor Ferry
83 min Arjen voor Dennis

2 min 0-1 Vianen Vooruit 1
10 min 0-2 Vianen Vooruit 1 (pen.)
23 min 1-2 John Voet (pen.)
35 min 1-3 Vianen Vooruit 1 (pen.)
80 min 1-4 Vianen Vooruit 1

Gele kaarten

Paul

De voorbereiding was goed geweest desondanks kregen we al in de 2 min een doelpunt tegen. Een corner werd onvoldoende weggewerkt en werd laag inschoten door een speler van Vianen.

OKSV kon het goede spel tegen Estria vandaag niet voortzetten. Vianen speelde kort op de man en verstoorde de rust in de opbouw. Na een struikelpartij van Dennis met zijn tegenstander werd er vrij gemakkelijk een strafschop gegeven. Onhoudbaar werd deze rechts van John binnengeschoven. Veel beroerder kon deze pot niet beginnen.

Het keerpunt leek in de 23 minuut te komen toen OKSV een penalty kreeg nadat Paul Sweep werd vastgepakt aan zijn shirt in de zestien. Onze doelman verschakte zelfverzekerd zijn collega van Vianen, 1-2. OKSV werd hierdoor wat sterker en Vianen was iets geschrokken door deze treffer.
Het offensief van OKSV mocht niet lang duren, al snel kreeg Vianen opnieuw een penalty nadat een speler van Vianen aan de handschoenen van John was blijven plakken. Opnieuw was John kansloos op de inzet: 1-3.

Na rust probeerden we het wel maar kwamen eigenlijk nauwelijks aan de bak tegen titelkandidaat Vianen. We waren niet eens zoveel slechter maar het lukte gewoon niet om vanuit het middenveld de spitsen te bereiken en kansen te creëren. Aan de andere kant gaf de achterhoede weinig kansen weg aan dat is dan weer het positieve aan deze wedstrijd.
Het doelpunt van Vianen aan het einde van de wedstrijd was slechts een formaliteit en geeft denk ik niet eens een verkeerd beeld van de wedstrijd.

Na 3 thuiswedstrijden hebben we nog geen punten behaald op T veldje en dat wordt toch tijd!!!!!Volgende week naar DESO en daar gaan we weer punten pakken want we hebben uit nog geen puntje laten liggen.....

Bron: De Gelderlander

OKSV - Vianen Vooruit 1-4
Vianen ging voortvarend van start en kwam al na twee minuten op voorsprong. Marco Cornelissen bracht na een hoekschop de stand op 0-1. Niet veel later kreeg Vianen een strafschop, nadat Wilco Lamers in het zestienmetergebied onderuit werd gehaald. Michiel Werts benutte de pingel (0-2).

OKSV kwam steeds beter in zijn spel en verkleinde halverwege de eerste helft de achterstand tot 2-1. Maar Walter Bulkens herstelde nog voor rust de marge van twee. Bulkens werd door de doelman van OKSV neergelegd, waarna hij zelf de toegekende strafschop benutte (1-3).

Na de pauze werd Vianen aanvankelijk teruggedrongen, maar langzaam ontstond er weer het vertrouwde beeld van een sterker Vianen Vooruit. Op aangeven van Rik Geurts bepaalde Bulkens de eindstand op 1-4.

SIOL lijdt grote nederlaag in Haren
SIOL staat weer met beide benen op de grond na een 5 - 1 nederlaag tegen SBV. Het Velpse SCV'58 maakte het koploper DESO heel lastig, maar ging in de slotfase toch onderuit: 1 - 3.

De ellende voor SIOL begon na een kwartier. Bij een ogenschijnlijk ongevaarlijke voorzet van SBV constateerde de scheidsrechter dat er geduwd was en hij schonk SBV een strafschop. Doelman Leon Josemanders stopte de inzet, maar de pingel moest worden overgenomen, omdat er te vroeg was ingelopen. De tweede poging van Roel van de Kamp was wel raak (1-0).

Nog voor rust liep SBV uit naar 3-0. Na de pauze probeerde SIOL met twee verse krachten het tij te keren, maar dat lukte niet. SBV liep uit naar 5-0 . Rene Kromhout redde ten slotte de eer door met een fraai lobje de doelman van SBV te verschalken (5-1).

Tot overmaat van ramp raakte SIOL pechvogel Rens van der Heijden kwijt. Hij raakte opnieuw zwaar geblesseerd, nu aan zijn rechterknie.

SCV'58 - DESO 1-3
SCV bood koploper DESO goed partij. De ploeg uit Velp kreeg via Nick van Meerwijck en Geert Arts voor rust zelfs de beste kansen.

Na de thee golfde het spel op en neer met kansen voor beide ploegen. Twintig minuten voor tijd kwam DESO op voorsprong door een doelpunt van Twan Verkooijen. SCV reageerde direct en na een schitterende aanval scoorde aanvoerder Danny Peters de verdiende gelijkmaker (1-1).

Vijf minuten voor het einde kwam DESO andermaal op voorsprong, toen de scheidsrechter een duwfout op de Velpse doelman onbestraft liet. Hierna zette SCV alles op alles om alsnog een punt te pakken, maar vlak voor tijd besliste zanger Henk Damen de wedstrijd (1-3).

Bron: Brabants Dagblad

OKSV - Vianen Vooruit 1-4 (1-3)
Binnen tien minuten keek OKSV al tegen een 0-2 achterstand aan. Door een benutte strafschop van John Voet werd het nog 1-2. Vianen Vooruit was echter duidelijk een maatje te groot en liep uit naar 1-4.

Macharen - OVC’63 2-1 (0-0)
OVC’63 domineerde in het eerste uur van de wedstrijd, maar het overwicht leidde niet tot veel grote kansen. Slechts eenmaal was het raak, toen Michel van Mook vijf minuten na rust de Macharense doelman verschalkte. Na de 0-1 kroop Macharen uit de schulp. De gelijkmaker van John van Oorsouw gaf de ploeg het vertrouwen om door te gaan. Tien minuten voor tijd werd die dadendrang beloond met de winnende treffer van Van Lamoen.

SBV - SIOL 5-1 (3-0)
De wedstrijd was erg rommelig. Uit de kansen die over en weer vielen, was de thuisploeg veel slagvaardiger dan SIOL. Hierdoor stond het bij rust reeds 3-0. SIOL was in de tweede helft sterker, maar waar de SIOL-spitsen faalden, sloeg SBV via uitvallen weer doeltreffend toe.

SCV’58 - DESO 1-3 (0-0)
SCV’58 gaf koploper DESO lange tijd goed partij. In de tweede helft opende Verkooijen namens DESO de score. Echter binnen een minuut lag de gelijkmaker van SCV’58 al in het doel. Pas in het laatste kwartier zwichtten de Velpenaren.

GVV’57 - Estria 1-1 (0-1)
GVV’57 kreeg erg veel kansen, maar faalde in de afwerking. Pater liet namens Estria wel zien hoe het moest en maakte 0-1. In de tweede helft bleef GVV’57 het doel van Estria bestoken. Tien minuten voor tijd viel de verdiende gelijkmaker.