• Jochem voor John
  • Mark voor Iwan
  • Sjaak voor Mark (bij het vlaggen)
  • Iwan voor Emiel

In het net niet uitverkocht “’t Veldje”-stadion was het al binnen een minuut 0-1 voor de bezoekers. Het publiek ging hierdoor er maar eens goed voor zitten, want hierdoor leek het een aardig moeilijke morgen te gaan worden.

Tijdens de eerste helft gebeurde er van alles op het veld: er werd geprobeerd om over te spelen en er werd veelvuldig diep gespeeld na mensen die er niet waren. Door het warme weer zal het wel zijn gekomen, dat er tijdens deze helft niet zo flitsend snel en dynamisch werd gespeeld, waar OKSV 2 om bekend staat. Het opmerkelijkste moment speelde zich eigenlijk af halverwege de eerste helft langs de kant bij de coach. Er was namelijk een nieuwe bal nodig, maar de coach W. R. uit O. had die blijkbaar al in het hoenderhok gegooid na de vroeger tegentreffer.

Tijdens de rust werden de puntjes eventjes op de spreekwoordelijk I gezet, waardoor er een paar tactische wisselingen in het veld plaatsvonden, wat het spel ten goede kwam. Het Tweede dwong hierdoor steeds meer kansen af, alleen de bal wilde niet in het netje van de tegenstander. Zoals een oude voetbalwed beaamt, scoor je zelf niet, dan doet de tegenstander het wel en dat was dus ook het geval.

Na ruim 90 minuten vloot de scheidsrechter, Dhr. John v. H uit W., af en stond er een 0-2 eindstand op het (niet zichtbare) scorebord.

Achteraf gezien, heeft het Tweede van OKSV helemaal niet slecht gevoetbald, alleen het scoren gaat nog wat moeilijk af. Daarnaast had Mathieu goed gekeept, dus dat geeft zeker een goede hoop geven voor de eerst volgende competitiewedstrijd uit tegen het derde van SCV'58. Dan gaan ze daar maar de eerste verdiende punten proberen mee naar huis te nemen.