Paul
Ferry

Wissels

Paul vd W. voor Jeroen

30 min 1-0 Estria (penalty)
45 min 1-1 Paul Sweep

Gele kaarten

dirk-jan manders, John Voet

SDDL overvleugelt Macharen

Bron: Brabants Dagblad

Estria - OKSV
Estria begon goed aan het duel en kreeg enkele goede kansen, maar had een strafschop van Niels van Lier nodig om de score te openen. OKSV keek de kat uit de boom. Op slag van rust werd Paul Zweep in staat gesteld de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft had de scheidsrechter vijf gele kaarten nodig om het felle duel in goede banen te blijven leiden.

Macharen - SDDL
Macharen - SDDL liet weinig heel van Macharen. De ploeg die vorig seizoen degradeerde is hard op weg om kampioen te worden en won gisteren voor de achtste keer in negen wedstrijden. Tegen GVV'57 werd gelijkgespeeld. Macharen kreeg dus klop, maar deed laat in de wedstrijd toch van zich spreken. Bij een 0-6 achterstand werd er nog 2 keer gescoord.

Oijen - OVC'63
Oijen - OVC'63 boekte een geflatteerde zege op het Osse DESO dat hekkensluiter is in de zesde klasse H. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd en kregen beide scoringskansen. DESO verzuimde echter deze om te zetten in doelpunten. Nicky Smits nam de eerste twee Oijense treffers voor zijn rekening. Op slag van rust werd het 3-0 door een doelpunt van Willem van Dorst. De tweede helft was slechts een formaliteit, waarin Berton Remmits nog wel 4-0 scoorde.

GVV'57 - SIOL
GVV'57 speelde een slechte wedstrijd tegen SIOL. De ploegen leden veel balverlies. Kansen waren op de vingers van een hand te tellen, maar gescoord werd er niet. In de tweede helft werd de wedstrijd ontsierd door zes gele kaarten, drie voor beide ploegen.

NLC'03 1 - SBV 1
Binnen een minuut openden Sjaak Pieter van Es de score voor NLC'03. Zijn broer Niels verdubbelde de voorsprong. Niets leek een Lithse zege in de weg te staan. Tot tien minuten voor tijd Stijn Arts 2-1 scoorde. Het wanhoopsoffensief van SBV leidde tot een strafschop in de laatste minuut. Doelman Daan van Eck voorkwam puntverlies voor NLC'03. Een gelijkspel zou ook teveel van het goede zijn geweest.

Heerewaarden - SCV'58
In een matige wedstrijd tegen Heerewaarden pakte SCV'58 de volle winst. SCV'58 en Heerewaarden hanteerden veelvuldig de lange bal, wat het spel niet ten goede kwam. Steven Spaan scoorde uit een hoekschop de winnende treffer.