Logo OKSV

Macharen 1 - OKSV 1 (2-4)

11 september 2005

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

Door prive omstandigheden kan Jean Paul de Beijer de komende wedstrijden niet spelen. John Voet was verre van fit maar startte toch. Het is voor ons al een tijd geleden dat we in Macharen hebben gewonnen.

Opstelling OKSV 1 (1-3-3-2-1):

Arno
Dirk-Jan
Chris
Joan
Jeroen
Dennis
Rogier
John
Bart
Ferry
Paul

Wissels:

20 min Arjen voor John
80 min Frank voor Joan

Doelpuntenmakers:

15 min 1-0
50 min 1-1 Paul Sweep
57 min 1-2 Bart Vos
68 min 1-3 Paul Sweep
75 min 2-3
80 min 2-4 Rogier van der Linden

Gele kaarten:

John Voet, Ferry Voet en Arjen Elbers

Wedstrijdverslag:

OKSV begon voorzichtig aan de altijd lastige uitwedstrijd tegen Macharen. Het werd al snel duidelijk dat John het vandaag echt niet ging redden. Tot overmaat van ramp scoorde Macharen uit de eerste de beste kans die ze kregen. Na een kwartiertje kwam Arjen voor John en schoof Dennis door.
In de loop van de eerste helft werd OKSV wel iets sterker, maar het was Macharen dat een levensgrote kans onbenut liet. Net voor rust ontsnapte Paul Sweep en gaf een voorzet op Dennis die goed inschoot. Helaas voor ons stond de keeper goed en bleef het 1-0. Rust.
In de rust gaf Willy aan dat hij het te slap vond en dat de tegenstander eerder en feller moest worden aangepakt. Dat werkte uitstekend. Snel na rust maakte Paul Sweep 1-1 na goed doorgaan van Ferry Voet. Snel daarna maakt Bart Vos uit een prachtige (dat vond hij zelf dan) vrije trap 1-2. Macharen brak en onze voorhoede met Paul Sweep voorop was ongrijpbaar geworden. Paul maakte na een solo 1-3 en de strijd leek gestreden. Via een van richting veranderde vrije trap kregen we toch nog een goal tegen en leefde Macharen weer op. Niet voor lang want uit een vrijde trap scoorde Rogier de bevrijdende 2-4 en was de strijd nu echt gestreden. Macharen ontsnapte in de laatste minuten aan een afstraffing omdat OKSV verzuimde om de vele kansen in de laatste minuten om te zetten in doelpunten.

OKSV speelde een prima 2e helft en pakte na een 6-tal nederlagen weer eens de volle winst. Kanttekening daarbij is dat de jeugdige spelers van OKSV op belangrijke posities in het elftal vandaag erg goed speelden!!Bron: Brabants Dagblad

OKSV winnaar in doelpuntrijk duel
De thuisploeg domineerde in het eerste half uur en de treffer van Van Lamoen was daar een logisch gevolg van. Daarna was het meer en meer OKSV dat de dienst uitmaakte en uitliep naar 1-3. Macharen kwam terug tot 2-3, maar moest kort daarop met tien man verder. Een speler kreeg rood na het neerleggen van een doorgebroken tegenstander. Uit de toegekende vrije trap maakte Rogier van de Linden de 2-4.

GVV57 pakt winst in slotfase tegen SBV
Lange tijd bleef de stand 0-0, maar zeker in de tweede helft was GVV57 de ploeg die de lakens uitdeelde. SBV werd afgetroefd op felheid en mocht alleen maar hopen een puntje. Drie minuten voor tijd kreeg GVV57 loon naar werken, toen invaller Daan Labro de enige treffer van de wedstrijd maakte: 0-1.

Nipte winst voor SCV58 in matig duel
De Velpenaren namen van meet af aan het initiatief in de wedstrijd tegen SIOL. Het leverde enkele kansen op, waaruit Sander Verhallen eenmaal wist te scoren in de 25e minuut. In de tweede helft was het spel van beide ploegen te gehaast en werd er veel balverlies geleden. De achterhoede van SCV58 bleef gemakkelijk overeind tegen het aandringende SIOL.

OVC63 wordt thuis van de mat gespeeld
In een gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen. Na 25 minuten was het raak uit een vrije trap van Van de Burgt: 1-0. In de slotfase van de eerste helft kwam DESO op gelijke hoogte. Dit was een voorbode voor de tweede helft, waarin OVC63 volkomen van de mat werd gespeeld door een ontketend DESO, dat de teller pas liet stoppen bij 1-5.

Estria wint magertjes van VCO
Estria had de gehele wedstrijd een overwicht, maar drukte dit pas laat uit in de score. In de eerste helft was er een strafschop, maar de inzet belandde op de lat. Pas halverwegde de tweede helft werd het 2-0 voor de thuisploeg. In de 90e minuut deed VCO wat terug door een score vanaf elf meter.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps