OKSV E1 - De Willy's E1
Uitslag: 3-9

26 april 2003

Zweep eist hoofdrol voor zich op bij OKSV

Maandag 24 april 2006 - Velp - In de eerste helft waren de ploegen lang aan elkaar gewaagd, hoewel OKSV aanvallend sterker was. Op slag van rust opende Zweep dan toch de score. Na de 0-2 scoorde Sander Jansen tegen. Doelman Noud Opsteeg van SCV’58 voorkwam lange tijd dat OKSV verder uitliep, maar in de slotfase was ook hij kansloos tegen Zweep: 1-4.

Duur puntverlies voor GVV’57 tegen VCO
GVV’57 leed, door het 1-1 gelijkspel, duur puntverlies tegen VCO. Ondanks een overwicht van de Gravenaren kwam de thuisploeg op voorsprong. Pas vijf minuten na rust maakte Jan Harting gelijk.

SBV in tweede helft op stoom
SBV kende weinig moeite met hekkensluiter FC De Rakt. De Udenaren boden nog enigszins tegenstand in de eerste helft. Desondanks stond het toen al 0-2. Na de pauze liep SBV uit naar een 0-9 score.

Estria gemakkelijk langs zwak OVC’63
De thuisploeg speelde een ontzettend zwakke eerste helft. Estria profiteerde dankbaar door driemaal te scoren en besliste daarmee de wedstrijd al vroegtijdig. OVC herpakte zich enigzins. In de zestigste minuut scoorde Walter Hoefnagels 1-3, maar daar bleef het bij.

De competitiewedstrijd SCV'58 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter P.J. Lucassen. De wedstrijd werd gespeeld op het De Kranenhof in Velp.

De wedstrijd SCV'58 1-OKSV 1 eindigde in: 1-4.