Logo OKSV

VCO 1 - OKSV 1 (1-1)

30 oktober 2005

Opstelling OKSV 1 (1-3-3-2-1):

Arno
Dirk-Jan
Chris
Jochem
Jeroen
Arjen
Bart
John
Dennis
Rogier
Paul

Wissels:

Thomas voor Arjen
Frank voor Dennis

Doelpuntenmakers:

1-0 VCO 1
1-1 Paul

Wedstrijdverslag:

Bron: Brabants Dagblad

VCO - OKSV 1-1 (0-0)
OKSV reeg in de eerste helft de kansen aaneen, maar verzuimde die te benutten. Ofwel de doelman van VCO, ofwel de paal stonden doelpunten in de weg. Des te wranger was het dan ook dat VCO in de tweede helft na amper vijf minuten scoorde. Paul Zweep profiteerde later van een misverstand in de achterhoede en scoorde 1-1, waar de ploeg eigenlijk een dikke overwinning verdiend had.

Estria - SIOL 1-2 (1-1)
Het duel was open, met twee strijdvaardige ploegen die op zoek gingen naar de overwinning. Over en weer leverde dit de nodige kansen op. SIOL opende de score in de eerste helft, maar vijf minuten voor rust was het Frank Peters die uit een vrije trap de gelijkmaker scoorde. Met nog slechts drie minuten op de klok prikte SIOL de winnende treffer binnen.

FC De Rakt - GVV57 1-3 (1-0)
GVV had een slechte start van de wedstrijd. In de negende minuut dook doelman Rob Gits over een terugspeelbal heen, waardoor FC De Rakt op 1-0 kwam. De ploeg uit Grave was niet in staat om in de eerste helft het tij te keren. Het herstel volgde in de tweede helft, zij het dat pas in de laatste twintig minuten de zege gestalte kreeg.

Vianen Vooruit - Macharen 6-1 (1-1)
Macharen bood Vianen Vooruit een uur lang goed tegenstand. In de eerste helft kwam de ploeg via Jack Falize zelfs op een 1-0 voorsprong, maar halverwege stond het toch 1-1. In het laatste halfuur van de wedstrijd ging het volledig mis voor Macharen.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps