• Ronald Reijs (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting OKSV 1 - SBV 1.

De wedstrijd OKSV 1-SBV 1 eindigde in: 2-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Heerewaarden 1 op 14 oktober 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5D: SBV klopt OKSV, eerste overwinning van Ruwaard, gelijkspel MKB

Bron: Kliknieuws

DSS'14 en MOSA'14 liepen vandaag voor het eerst tegen puntenverlies aan in de vijfde klasse D. Beide ploegen speelden hun wedstrijden gelijk en zagen op de ranglijst SBV en MEC'07 langszij komen.

MOSA'14 en BZS scoorden niet. Dat terwijl er wel kansen waren over en weer. MOSA'14 ging zelf niet goed met de mogelijkheden om en mocht van geluk spreken dat doelman Marcel van Gool kansen van BZS keerde. MOSA'14 speelde het duel uit met tien man nadat Bram Pennings vlak voor tijd zijn tweede gele kaart kreeg van de scheidsrechter. Een scheidsrechter met humor overigens, want nadat vanuit het veld naar een grensrechter werd geroepen dat hij een bril nodig had, gooide de arbiter zijn bril langs de lijn.

OKSV - SBV 2-3
SBV doet het dit seizoen ook goed. De mannen van trainer John Putters versloegen vanmiddag in Overlangel OKSV met 2-3. Jaimy Knipping en Kevin Heijnen zorgden voor de comfortabele 0-2 voorsprong, waarna de thuisploeg via Perr Hidding de aansluitingstreffer scoorde. Net voor rust kreeg OKSV twee kansen op de gelijkmaker, maar die liet de thuisploeg liggen. Ook net na rust werd een goede kans gemist. In de 66ste minuut tekende Joep Cruijssen vanaf elf meter voor de 1-3, maar opnieuw bracht OKSV de spanning terug in de wedstrijd. Via Ronald Reijs werd het 2-3. In deze stand kwam geen verandering meer. OKSV-trainer Peter van Orsouw vond dat zijn ploeg een punt had verdiend. "We kregen na de 2-3 allebei nog wat kansen en wij iets meer. Wij hebben het afgegeven in de eerste dertig minuten."

HRC'14 - Ruwaard 1-2
De eerste driepunter van Ruwaard is een feit. Volgens trainer Ger Romeijnders was de 1-2 bij HRC'14 wel een gestolen winst, maar daar zullen ze in Oss niet mee zitten. Jeroen Ndakiline en Jordi van Orsouw waren verantwoordelijk voor de Osse treffers.

Maaskantse Boys - Ophemert 2-2
Ophemert kwam in Maren-Kessel al binnen twee minuten op voorsprong. Het antwoord van Clint van Creij volgde na 26 minuten: 1-1. Ophemert sloeg acht minuten voor tijd opnieuw toe en leek op weg te zijn naar drie punten. Daar dacht opnieuw Van Creij anders over en in de 86ste minuut bepaalde hij de eindstand op 2-2. MKB-trainer Maurizio Atzeni: "Ik ben zeer tevreden met de getoonde veerkracht. Er was maar één ploeg die echt wilde winnen en dat was MKB. Gezien het speelbeeld van de tweede helft waarin wij Ophemert volledig zoek speelden, overheerst het gevoel van twee verloren punten."

DSS'14 - RK DESO 0-0
Vanwege een mediastilte bij RK DESO mag de technische staf geen contact hebben met journalisten. Kliksport heeft daarom besloten de komende tijd geen aandacht meer aan de Osse club te besteden.