• Kevin Donne (Wadenoijen 1)
  • Timo van Kempen (Wadenoijen 1)

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - Wadenoijen 1.

De wedstrijd OKSV 1-Wadenoijen 1 eindigde in: 2-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Maaskantse Boys 1 op 10 maart 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5D: Van Outvorst goud waard voor SBV, DESO haalt hard uit, knappe winst Maaskantse Boys

Bron: Kliknieuws

RK DESO is in vorm en won vandaag overtuigend met 0-6 bij hekkensluiter Heerewaarden. Er waren in de vijfde klasse D ook overwinningen voor Maaskantse Boys en DESO.

SBV won vandaag en bleef daardoor in het spoor van koploper MEC'07. Eenvoudig ging het echter niet tegen BZS. Voor rust was het Jordy van Outvorst met de openingstreffer, maar de gasten uit Beusichem kwamen nog in de eerste helft langszij. In de tweede helft toonde Van Outvorst opnieuw zijn waarde. De linkspoot deed zijn bijnaam Jornaldo eer aan en scoorde voor de tweede keer. Het bleek tevens de winnende goal te zijn. "Het was vandaag een moeilijke wedstrijd voor ons waarin veel strijd werd geleverd", aldus Van Outvorst. "De overwinning hebben we met z'n allen over de streep getrokken."

SCZ - Ruwaard 2-1
Ruwaard had goede zaken kunnen doen op de ranglijst, maar liep tegen een 2-1 nederlaag op bij SCZ. De ploeg uit Zoelen nam na een half uur de voorsprong. Het antwoord van Ruwaard volgde twaalf minuten voor tijd. Sjors Euser benutte een penalty en trok de stand gelijk. SCZ sloeg vijf minuten later echter opnieuw toe. In de 2-1 stand kwam geen verandering meer. Trainer Ger Romeijnders sprak van een pijnlijke, onterechte nederlaag. "Beide ploegen waren het erover eens dat een gelijkspel de juiste uitslag was geweest. Daar heeft nu echter niemand boodschap aan."

Maaskantse Boys - HRC'14 1-0
Maaskantse Boys hield tegen HRC'14 de drie punten in eigen huis. Youri van Vugt kroonde zich na een half uur tot matchwinner. Trainer Maurizio Atzeni: "Ik ben een zeer trotse coach. Ik zag mijn ploeg volwassenen en zeer goed in de organisatie spelen. Aan beide kanten waren er weinig kansen, maar al met al een terechte overwinning van ons."

Heerewaarden - RK DESO 0-6
RK DESO had vandaag geen enkele moeite met Heerewaarden. Voor rust waren de Ossenaren al heer en meester op het slechte veld van de hekkensluiter en ging het rusten met 0-2 dankzij twee goals van Agonis Hoti. Na rust hetzelfde spelbeeld. DESO liep gemakkelijk uit naar 0-6. Matthew Aarts maakte de 0-3, waarna Hoti vanaf de strafschopstip zijn derde scoorde. Via Arbnor Hoti en Indy Bouwmeester eindigde het duel in 0-6. Smet op de wedstrijd was de rode kaart van DESO-speler Jeremy van Uden. Trainer Bas Boere: "Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Als je op dit veld toch combinatievoetbal laat zien, dan zijn we op de goede weg."

OKSV - Wadenoijen 2-2
OKSV begon goed aan de wedstrijd tegen Wadenoijen. Na vijf minuten ontsnapten de gasten al toen een inzet op de lat belandde. In de tiende minuut schoot Perr Hidding in kansrijke positie net naast, maar vijf minuten later was het wel raak. Tim Reijs kopte goed binnen: 1-0. Wadenoijen bood behoorlijk partij en kwam een aantal keer dreigend voor het Overlangelse goal. Aan de andere kant liet Jort van Heumen een kans op de 2-0 liggen. Op slag van rust viel de gelijkmaker uit een vrije trap. Wadenoijen was na rust veel feller en het veldspel aan beide kanten verbeterde. Wadenoijen profiteerde rond de 55ste minuut van balverlies en uit een snelle aanval viel de 1-2. Al snel volgde de reactie van OKSV. Ronald Reijs gaf de bal op maat van Dirk van de Berg en die rondde beheerst af: 2-2. OKSV liet dus twee punten liggen, maar mocht gezien de wedstrijd tevreden zijn met een punt.