7 april 2019

• 0-1 Martijn Pittens (OKSV 1)

Vandaag werd om 13:30 uur afgetrapt voor de confrontatie MOSA'14 1 - OKSV 1.

De wedstrijd MOSA'14 1-OKSV 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen RK Deso 1 op 14 april 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: Ruwaard laat kans op stunt liggen, Maaskantse Boys speelt voor Paashaas

Bron: Kliknieuws

Ruwaard liet in de vijfde klasse D een grote kans liggen op een stunt. De Ossenaren kwamen via Wes Kroezen twee keer op voorsprong tegen MEC'07, maar de koploper trok uiteindelijk een 2-3 overwinning over de streep. "We hebben echt onterecht verloren, dat vond ook de tegenpartij. Helaas, maar alle complimenten voor mijn ploeg", aldus Ruwaard-trainer Ger Romeijnders.

SBV had geen enkele moeite met het erg zwakke Heerewaarden. Vorige week werd met 6-0 gewonnen, deze zondag stopte de teller bij 1-7. Kevin Heijnen, Jordy van Outvorst en Jaimy Knipping scoorden voor rust, Joep Cruijsen (2), Rens Hoefnagel en Ricky Manders maakten de zevenklapper compleet in de tweede helft. Bij SBV debuteerde de jeugdige doelman Niels Ceelen.

SCZ - Maaskantse Boys 3-2
Maaskantse Boys speelde volgens trainer Maurizio Atzeni voor Paashaas in Zoelen. De drie doelpunten van SCZ waren allen cadeautjes. Bij MKB scoorden Ward van Erp en Clint van Crey (penalty). Atzeni: "Juist de spelers die er altijd staan, waren om de beurt met een grote fout verantwoordelijk voor de tegengoals. Uiteraard baalt iedereen ervan en de jongens zelf nog het meest. Ik kan niet boos zijn op deze gasten. Ze maken een grote fout en doen dit absoluut niet expres. Deze jongens gaan altijd voorop in de strijd. Het is zuur dat het allemaal in een wedstrijd gebeurt. Volgende week gaan we weer volle bak voor de drie punten."

RK DESO - Ophemert 0-2
DESO begon volgens trainer Bas Boere overtuigend aan de wedstrijd, terwijl Ophemert het probeerde met lange ballen. Na 26 minuten kwamen de gasten op 0-1 door een misverstand in de Osse defensie. Verder dan een paar afstandsschoten kwam DESO niet in de eerste helft. De thuisploeg begon redelijk aan de tweede helft, maar Ophemert kwam niet in gevaar. Na de 0-2 (een verdwaalde voorzet die binnenvloog) was de wedstrijd gespeeld. Ophemert had nog pech dat een doelpunt vanwege buitenspel werd afgekeurd. Boere: "De spelers wilden te graag de 1-1 maken. Daardoor was er geen rust meer. Maar als je ziet vanwaar we komen en hoe we de laatste tijd spelen, dan kan dit een keer gebeuren. Complimenten aan Ophemert, ze lieten ons niet voetballen en waren nogal effectief."

MOSA'14 - OKSV 0-1
De eerste helft in Oijen tussen MOSA'14 en OKSV ging gelijk op. Er waren weinig kansen aan beide kanten. De eerste kans van de wedstrijd was direct raak. Alhoewel kans? Na een goede actie bereikte Jort van Heumen zijn ploeggenoot Tim Reijs. Die gaf een voorzet en zag zijn inzet bij de tweede paal binnenvallen: 0-1. Op slag van rust had de goal aan beide kanten kunnen vallen, maar de lat en paal voorkwamen meer doelpunten. In de tweede helft zette MOSA'14 de tegenstander onder druk, maar het stond achterin goed bij OKSV. Ook nu waren er aan beide kanten enkele kansen (waaronder voor MOSA'14-verdediger Roel van der Doelen), maar het bleef bij 1-2.