19 april 2018

Vandaag werd om 14:15 uur afgetrapt voor de krachtmeting Heijen 1 - OKSV 1.

Vandaag werd om 18:45 uur afgetrapt voor de strijd Heijen 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Heijen 1-OKSV 1 eindigde in: 0-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen V.V. Achates 1 op 22 april 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: SDDL nieuwe koploper; Achilles Reek blijft stunten, vier goals Paul van Lith

Bron: Kliknieuws

SDDL gaat de winterstop in als trotse koploper van de vierde klasse G. De Demenaren wonnen de topper én derby tegen Herpinia met 1-0. Achilles Reek won vandaag met 0-1 bij SIOL en bezet samen met Constantia de tweede plek. De mannen uit Wanroij mogen nog wel twee duels inhalen. De derde wedstrijd die doorging was die tussen Ulysses en Achates: 5-2.

Volgens Herpinia-trainer Frank Kusters was zijn ploeg ondanks het gemis van vier basisspelers in de eerste helft de bovenliggende partij. Na rust kreeg SDDL de betere kansen en zou een gelijkspel gezien de spelverhoudingen terecht zijn geweest, aldus de Bosschenaar. Kusters vond ook dat SDDL een rode kaart verdiende en baalde helemaal van de late goal van Daan Klievink. In de extra tijd scoorde de spits de enige treffer van de wedstrijd. Herpinia had in de 58ste minuut al gescoord, maar die treffer van Rick van Griensven werd afgekeurd. "Zuur dat we in de slotfase verliezen", aldus Kusters. "In de tweede helft van de competitie gaan we ervoor zorgen dat we bij de eerste vier gaan eindigen."

SIOL - Achilles Reek 0-1
Achilles Reek sloeg op bezoek bij SIOL drie minuten voor tijd toe. Mathijs van de Steen kopte een voorzet van Luuk Nelissen tegen de touwen. "Het was een gelijkopgaande wedstrijd en een gelukkige overwinning van ons. Een mooie teamprestatie met twee geweldige reddingen van keeper Rob Linders. De winst voelt wel lekker, we staan al op 22 punten. Nog steeds degraderen kan niet meer", aldus een gelukkige trainer Marco Benneheij.

Ulysses - Achates 5-2
De eerste helft van Ulysses tegen Achates was volgens Ulysses-trainer Sander Janssen zwaar onder de maat. In de tweede helft liepen de Megenaren uit naar een geflatteerde 5-2 winst. Cas van de Camp en Paul van Lith zetten de 2-0 op het scorebord, waarna Achates een rode kaart kreeg. Verrassend kwamen de gasten ondanks tien man terug tot 2-2. Van Lith besloot toen tussen de 78ste en 90ste minuut drie keer te scoren en de eindstand op 5-2 te bepalen."

14. OKSV 9-0

4G: Constantia wint in topper van SES, HBV krijgt enorm pak slaag, doelpuntloos gelijkspel in Heijen

WANROIJ | SES had vandaag zeer goede zaken kunnen doen in de vierde klasse G als het zou winnen bij Constantia. De koploper uit Wanroij liet zich echter niet verrassen en won met 1-0. Het gat met SES, dat vijfde staat, is nu opgelopen tot zeven punten.

Komende zondag gaat Constantia op bezoek bij Achilles Reek. Lukt het de Reekenaren om de titelstrijd spannender te maken? Ulysses houdt als nummer twee de verrichtingen van Constantia goed in de gaten. Zelf moeten de Megenaren natuurlijk ook blijven winnen. Komende zondag op papier een tegenstander die goed te doen is. HBV kreeg vandaag namelijk met maar liefst 9-2 klop van SV Milsbeek. Of ziet de ploeg uit Beers zondag in Megen als dé kans op sportieve revanche?

Onderin stond vanavond 'de kraker' tussen Heijen en OKSV op het programma. Gescoord werd er niet. Een opmerkelijk moment vond na twee minuten plaats. De Heijen-doelman trapte mis en volgens OKSV ging de bal over de lijn. De scheidsrechter ging echter niet mee met het vlagsignaal van de grensrechter: geen doelpunt.

SV Milsbeek - HBV 9-2
Heijen - OKSV 0-0
Constantia - SES 1-0

1. Constantia 19-40
2. Ulysses 19-37
3. Juliana Mill 19-36
4. Achilles Reek 19-34