• 1-0 Jelle Staal (Juliana Mill 1)
  • 1-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 2-1 Camiel van Geenen (Juliana Mill 1)
  • 3-1 Berry van Krijl (Juliana Mill 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd Juliana Mill 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Juliana Mill 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SDDL 1 op 8 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Juliana Mill aan kop, spelers SDDL geblesseerd na botsing, Van Lith goud waard voor Ulysses

Bron: Kliknieuws

Juliana Mill gaat alleen aan kop in de vierde klasse G. OKSV werd met 3-1 aan de kant gezet. Onderin wachten nog drie ploegen op de eerste punten van het seizoen.

Juliana Mill heeft de tweede wedstrijd van het seizoen met 3-1 gewonnen van OKSV. Jelle Staal scoorde in de eerste helft de 1-0. Hoewel het nog 1-1 werd door Perr Hidding, liep Mill daarna snel uit door goals van Camiel van Geenen en Berry van Krijl (penalty). Door de overwinning staat Juliana Mill eerste in de competitie. Volgende week neemt Juliana Mill het op tegen nummer drie, SIOL. "Juliana Mill was vandaag een maatje te groot voor ons", aldus een eerlijke OKSV-trainer Peter van Orsouw. "We hadden nog een beetje hoop na de 1-1, maar toen de 2-1 viel, was het eigenlijk gebeurd. Jammer, want de jongens hebben hard gewerkt."

Achates - Herpinia 0-1
Achates en Herpinia maakten er een spannende en open wedstrijd van. Achates was in de beginfase de betere ploeg en liet twee honderd procent kansen liggen. Bij Herpinia kreeg Ivo van Aalst een kans, maar zijn schot ging over. De ruststand was 0-0. In de tweede helft een beter Herpinia en een Achates dat meer inzakte. Jelco Danen tekende op aangeven van Luuk van Rosmalen voor de 0-1. In de slotminuten had Achates de gelijkmaker voor het inschieten. Na een handsbal wees de scheidsrechter naar de stip, maar de inzet van Siem Loeffen werd gekeerd door de uitblinkende doelman Johan van Griensven. Na de misser volgde nog een kopbal van Yannick Cillessen maar ook deze trof geen doel. De bal werd van de lijn gehaald. Herpinia-trainer Frank Kusters: "Een gelijkspel was verdiend geweest. Vandaag hadden we echter het geluk aan onze zijde." Met vier punten uit twee duels is Kusters in ieder geval tevreden. "Met Mustafa Seddiqi (naar HVCH) en Mark van der Velden (lager gaan voetballen) zijn de twee beste spelers er dit seizoen niet meer bij. We hebben het opgelost met eigen jongens. En die doen het goed."

SIOL - Heijen 5-2
SIOL heeft vanmiddag zonder veel moeite de drie punten gepakt tegen Heijen: 5-2. Ondanks de ruime overwinning was trainer Lucien Roeffen verre van tevreden. "Als je bij rust met 4-0 voor staat, moet de score veel ruimer uitvallen. In de problemen kwamen we gelukkig niet meer." Trainer Henny Queens van Heijen zag in de tweede helft een heel ander Heijen. "Na rust kunnen we het opeens wel en scoren we twee maal. Het volgende duel moeten we ons veel sneller in de wedstrijd voetballen." Voor SIOL maakte Zino Lalaar het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Een stiftje vanaf twintig meter bracht de stand op 2-0. Andere doelpuntenmakers waren Kerem Kaya, Daniel Ilic en twee keer Djavano Amanupunnjo. Niels Wabeke en Jesper Weijers wisten voor Heijen het doel te vinden.

HBV - Constantia 0-4
Constantia won met 0-4 in Beers door een vroege rode kaart van keeper Roy Toonders. Na een matige terugspeelbal moest de keeper ingrijpen. Twan Janssen kwam voor hem het doel in en maakte zijn debuut. Waarschijnlijk had hij zijn eerste wedstrijd anders voorgesteld. Uit de vrije trap die veroorzaakt werd door de overtreding van Toonders viel direct de 0-1. De tien van Beers waren niet opgewassen tegen de overmacht in manschappen van Constantia. In de eerste helft nog viel de 0-2 en eind tweede helft werd de eindstand bepaald op 0-4.

Ulysses - Milsbeek 3-1
Na de 6-1 nederlaag tegen DSV nam Ulysses sportieve revanche door Milsbeek met 3-1 te verslaan. De gasten kwamen al snel op 0-1, maar Paul van Lith maakte vervolgens drie Megense goals. "Na de achterstand zijn we van tactiek veranderd en dat pakte goed uit. Milsbeek was rijp voor de slacht. Die ploeg was een beetje los zand, zoiets als Ulysses vorige week", aldus trainer Sander Janssen van de Megenaren.

SDDL - Achilles Reek 2-3
Achilles Reek stond door een hattrick van Bas Linders binnen twintig minuten al met 0-3 voor. Nog voor rust was het echter Ties Klievink die zijn ploeg enige hoop bezorgde met de 1-3. "We speelden fantastisch in de beginfase. Alleen gingen we met 1-3 toch anders de rust in dan met 0-3", aldus Achilles Reek-trainer Marco Benneheij. Klievink maakte ook de 2-3, maar dichterbij kwam SDDL niet. "Fysiek was SDDL beter, voetballend wij. Objectief gezien hebben wij terecht gewonnen." Achilles Reek staat door de winst in de middenmoot en die plek bevalt Benneheij wel. "We willen ten opzichte van vorig jaar een paar plaatsen klimmen en sowieso wegblijven uit de onderste regionen."
SDDL-trainer Antwan van Rijn was het niet eens met zijn collega. "De tweede helft waren we veel beter en we hebben uiteindelijk te weinig gekregen. Minimaal een gelijkspel was terecht geweest." Een vervelend moment bij SDDL toen bij een 0-3 stand twee spelers met hun hoofden tegen elkaar kwamen. Guido de Vocht en Marijn Maas moesten het veld geblesseerd verlaten. De een met acht hechtingen in zijn hoofd, de ander met een gebroken neus. "Ik moest toen een B- en een A-speler inbrengen en die hebben het gelukkig wel uitstekend gedaan."

SES - DSV 3-0
DSV heeft vandaag de uitwedstrijd in Langenboom verloren met 3-0. Hoewel DSV vorige week nog overtuigend met 6-1 won van Ulysses wist het team vandaag niet te scoren. Volgende week wacht Achates. Bij SES scoorden Gijs Bens (26ste minuut), Niek Nooijen (57) en Melvin van den Elzen (80). Van den Elzen schoot ook een penalty in de handen van de DSV-doelman.

Bron: Website Juliana Mill

Na de overwinning op Heijen heeft Juliana ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Thuis werd OKSV met 3-1 verslagen. Door de winstpartij gaat Juliana alleen aan kop in de vierde klasse G.

Dit resultaat is echter nog geen garantie voor de toekomst. Weliswaar zijn de eerste 6 punten in de zak, het biedt nog geen garantie voor succes aan het einde van de competitie. Juliana begon sterk aan de wedstrijd tegen OKSV en kwam dan ook verdiend aan de leiding in de 9e minuut. Nadat al een aantal kansen om zeep waren geholpen, was het Justin Jacops die met een uitstekende voorzet Camiel van Geenen wist te bereiken die vanaf de achterlijn de bal voor het doel kon brengen. Hier was Jelle Staal alert om de bal binnen te prikken. Na deze treffer probeerde Juliana wel door te drukken, maar het lukte niet om te scoren. Zo trad dan ook een aloude voetbalwet in werking toen OKSV na een uitval de 1-1 aan kon tekenen na een misrekening van de Millse doelman. Deze domper kwam Juliana voor de rust niet meer te boven.

In de tweede helft zette Juliana OKSV wat vroeger onder druk en dit leidde al snel tot resultaat, al waren de eerste kansen nog niet succesvol. Vlak voor het uur maakte Juliana echter toch het verschil. Een voorzet van Berry van Krijl kon nog door de OKSV doelman tegengehouden, maar de afvallende bal kwam terecht voor de voeten van Camiel van Geenen die met dit buitenkansje wel raad wist en voor de bevrijdende 2-1 zorgde. Hierna nam Juliana het heft in handen en ondanks de vele kansen wist het nog maar één keer tot scoren te komen. 2 minuten na de 2-1 was het Syb Daverveld die de 16 binnensneed en daar door 2 OKSV verdedigers in de mangel werd genomen. Berry van Krijl wist vervolgens de toegekende penalty te verzilveren en zorgde daarmee voor de 3-1 eindstand op de borden.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - OKSV 3-1 (1-1).
Scheidsrechter: Hurkmans (Volkel)
Toeschouwers: 130
Doelpunten:
9': 1-0 Jelle Staal
30': 1-1 Perr Hidding
58': 2-1 Camiel van Geenen
60': 3-1 Berry van Krijl (Pen)