Logo OKSV

OKSV A1 - NLC A1 (4-3)

3 september 2014

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd OKSV A1-NLC A1 eindigde in: 4-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen TOP A3 op 4 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Schwalbes genetisch bepaald!? - Wedstrijdverslag OKSV A1 - NLC A1

Van onze verslaggever: Kevin Kuijpers

Voorbeschouwing
Woensdag 3 september is de avond dat de mannen van de A1 van O.K.S.V. zich weer mogen bewijzen, thuis op Anfield tegen NLC A1.
Deze oefenwedstrijd zou van start gaan om 19:00, helaas liep dit anders. De mannen van de A1 waren stuk voor stuk optijd, Zelfs thom Barten! Na een intensieve warming-up en een paar keer op goal rossen moesten de mannen van O.K.S.V. naar binnen voor een tactische bespreking van Sir Alex. Tijdens de bespreking werd alles duidelijk gemaakt aan de jonge mannen van de A1, dit kwam mede doordat er deze keer gewerkt kon worden met een krijtbord, en wel met één krijtje. De A1 is hiervoor ‘het zoontje van..’ heel dankbaar!

Na de tactische bespreking komen de mannen van O.K.S.V. A1 in de welbekende gele C.V. T.S.N.V. tenues het veld opgelopen, Zelfs met een debutant in de A. Deze debutant is natuurlijk keeper Paul van de loop. Hij was er zo van onder de indruk dat hij mocht debuteren in de A1 van Langel, dat hij maar gelijk besloot zijn vriendin uit te nodigen!

De spelers van O.K.S.V. waren klaar om de wedstrijd te starten, alleen de jongens van NLC lieten op zich wachten. De Langelse mannen waren het veld op gekomen in de hoop de wedstrijd om 7 uur te kunnen beginnen, maar hier dachten de tegenstanders anders over, ze hadden nog niet eens één stap op het veld gezet, laat staan een warming-up...

Fluitsignaal, De wedstrijd begint! (iets na 7 uur..)
De wedstrijd is net een minuut of 8 bezig. Het staat 0 - 0. Joris van Poppelen, a.k.a ‘Het zoontje van de voorzitter’, beweerd dat hij na een lange rush richting de 16 van de tegenstander, onderuit word gehaald toen hij bijna in het 5 meter gebied was. Scheidsrechter Frank van de Berg weet wel beter en laat doorspelen. Joris van Poppelen wilde na de wedstrijd ook niet toegeven dat hij eigenlijk een schwalbe maakte met poging tot het aannaaien van een kaart aan de tegenstander. Iedereen vraagt zich af of het maken van zo’n schwalbe niet genetisch bepaald is !? Dit komt waarschijnlijk omdat, Pieter van Poppelen op 20 augustus, rond de klok van 19:20, in de wedstrijd O.K.S.V. A1 - O.K.S.V. 3 zo’n zelfde soort schwalbe uithaalde waarmee hij de recente spits Kevin van Haren een kaart wilde aannaaien.

Kort na het ‘schwalbe incident’ weet NLC A1 de openingstreffer te maken.

0-1

Kort daarna volgt een veelbelovende actie voor O.K.S.V.
Joris van Poppelen paast een bal op Jesper van Griensven, die weet de bal bij Thom Barten te krijgen. Barten geeft de bal vervolgens goed diep op Joris van Poppelen. Van Poppelen komt met een beetje geluk en een zeldzame rustigheid de keeper voorbij en schiet hem feilloos binnen. Hij was na de wedstrijd best onder de indruk hiervan.

1-1

O.K.S.V. gaat beter luisteren naar de trainer, hierdoor word beter voetbal gespeeld. Er word drukgezet op de backs van NLC, Jort van Heumen is de man die de bal weet te veroveren en met de bal richting doel kan. Van Heumen maakt een schijnschot, kapt vervolgens de keeper uit en scoort! 2 - 1 voorsprong voor de gele!

2-1

Rust, de spelers gaan thee drinken.

Waneer Bart Vos, a.k.a. Sir Alex, in de 58e minuut Kevin Kuijpers laat warmlopen voor een aankomende wissel met de goedspelende Kevin van Haren word er een scoringskans gegeven aan Jesper van Griensven. Van Griensven weet de keeper van NLC A1 te verassen met een prachtig lobje op de lat. Kortom een wereldgoal en de Keeper is Kansloos! 3-1 voor de gele!

3-1

Er onstaan wat foutjes bij de mannen van Langel achterin, hierdoor kan NLC aanleggen voor een doelpunt. Helaas... 3-2

3-2

Gelukkig weet O.K.S.V. van geen opgeven. Wanneer Tim Reijs wegdraait met de bal en vervolgens de bal aan, tevens aanvoerder, Dirk Van De Berg geeft weet Van De Berg 1 op 1 te komen met de keeper. Iedereen voelt de spanning, het is niet de eerste keer dat Van De Berg in zijn carrière 1 op 1 met de keeper komt. Toch weet hij de bal in het netje te leggen! Iedereen is opgelucht 4-2 Voor de gele!

4-2

Na slordige fouten op het middenveld kan NLC doorlopen op debutant keeper, Paul Van De Loop. Helaas weet de keeper de man met bal niet meer te stoppen en valt er een tegengoal!

4-3

Na 71 minuten voetballen vraagt Wesley Van De akker of hij mee naar voren mag. Echter realiseert hij zich hierna dat hij nog terug moet. Wesley Van De Akker is ook genomineerd als man of the match! Opmerkelijke punten: hij heeft de hele 89 minuten uitgespeeld!

89 minuten op het scorebord, fluitsignaal, wedstrijd voorbij!

4-3 winst voor Overlangel.

3e helft
In de kantine worden na de wedstrijd nog enkele belangrijke punten besproken. Zoals dat de scout/trainer van de tegenstander. Volgens trainer Bart Vos was de man constant bezig met het roken van een flinke cubaanse sigaar, volgens ‘Sir Alex’ was deze van zijn eigen verzameling gestolen... Er is nog hevig gediscuseerd over de vlag kwaliteiten van de man met de sigaar, ‘Sir Alex’ wist er geen raad mee.

Hoogtepunten en overig nieuws van vandaag:Dit was het verslag van verslaggever Kevin Kuijpers. Morgen speelt O.K.S.V. A1 voor de beker de wedstrijd tegen Top A3, het verslag wordt u dan voorgeschoteld door Jesper V Griensven.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps