OKSV A1 - DAW A2
Uitslag: 1-1

25 augustus 2014

De wedstrijd OKSV A1-DAW A2 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen TOP A3 op 30 augustus 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag: OKSV A1 - DAW A2

Van onze verslaggever: Tim van Poppelen

Na vier oefenwedstrijden en een paar zware trainingen werd er weer een oefenwedstrijd gespeeld. Dit keer tegen DAW A2.
Deze wedstrijd was de eerste keer dat alle spelers van de selectie van OKSV A1 mee konden doen. Stan Arts, de speler die OKSV niet kan missen, was gelukkig weer fit genoeg om deel te nemen aan de wedstrijd. Ook Joris van Poppelen was weer fit, het bleek dat zijn vader Pieter van Poppelen het verslag van Jesper van Griensven had gelezen en daarna was gestopt met wraak nemen op zijn zoon, omdat het te verdacht werd.

Na de warming up en de preek van trainer Bart Vos in de kleedkamer waren de mannen van OKSV klaar om te beginnen. Toen ze het veld op kwamen kregen ze een motiverend applaus van het trouwe publiek dat elke wedstrijd op tijd aanwezig is om het team te steunen.

De scheidsrechter Frank van den Berg floot af en de wedstrijd was begonnen. In de beginfase van de wedstrijd ging het gelijk op tussen beide ploegen. OKSV probeerde het voetballend op te lossen, maar DAW dacht het te kunnen met de lange bal, hier had grensrechter Dennis Ermers een belangrijke rol in want hij moest vaak de vlag omhoog doen voor buitenspel. De spits was het hier niet altijd mee eens

Na een kwartier voetbal te hebben gespeeld gaf Tim Reijs een perfecte steekpaas op Martijn Pittens die vrij stond, Martijn Pittens sprintte achter de bal aan en schoot hem op fantastische wijze in het dak van het doel, het staat 1-0 voor OKSV!

OKSV speelde niet zo goed zoals ze altijd speelde, maar hield wel de voorsprong vast. Met nog wat kansen voor OKSV en DAW bleef het bij 1-0 en floot de scheidsrechter af, het was rust. OKSV kreeg weer een preek van trainer Bart en helaas moesten we afscheid nemen van Wesley van den Akker, hij kon niet meer door voetballen want hij had last van zijn knie.

De tweede helft was begonnen, er stonden vijf nieuwe spelers van OKSV in het veld. OKSV was goed aan het voetballen, ze creëerde kansen en het spel ging goed, ze waren beter dan in de eerste helft. Maar 20 minuten na de rust maakte een verdediger van OKSV een heel klein foutje, met heel veel geluk stond toen een speler van DAW 1 op 1 tegen de keeper. De eerste keer schoot hij tegen Mike Reijs aan, maar de tweede keer stond hij voor open goal. Hij schoot hem erin. Het staat dan 1-1 gelijk.

In de eindfase was OKSV veel beter. OKSV bleef maar kansen krijgen, maar de bal wilde niet in het net vliegen. Ook DAW kreeg nog kansen, maar niet zo veel. Aan het eind van de wedstrijd verdiende OKSV nog een penalty, dat kwam doordat een speler van DAW hands maakte in het zestienmetergebied, maar de scheidsrechter floot af. Ondanks dat de spits van DAW zijn eigen teamgenoten een stel mafkezen vond bleef het gelijk. Maar toch blijft de A van OKSV ongeslagen na 5 wedstrijden.

Na dat we nog belangrijke punten hadden besproken in de kantine ging iedereen weer naar huis om fit te zijn voor de volgende wedstrijd.