• Jurr Hidding (OKSV 2)
  • Johan Kuijpers (OKSV 2)
  • Pim Tonies (OKSV 2)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 11:00 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de krachtmeting OKSV 2 - Juliana Mill 4.

De wedstrijd OKSV 2-Juliana Mill 4 eindigde in: 5-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Olympia'18 4 op 30 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 2 is Juliana Mill 4 de baas

Van onze verslaggever: Chris

Zondag 23 november speelde OKSV ût Twèdde een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill. Het was de day after een zeer gezellige prinsverkiezing waar duidelijk werd dat Prins Dennis d'n Urste samen met Adje Mark en Pages Jenny en Linda over het Nachtgraversrijk gaan heersen de komende carnaval.

De ziekenboeg was nog onveranderd. Jasper, Stefan en Joan waren nog niet fit genoeg om te voetballen. Rene en Bjorn waren er dit keer niet bij. Wel mocht Jopie minuten maken in de voorhoede om weer fit te worden en klaargestoomd te worden voor het eerste. Eventjes was nog de hoop dat Tymon de tweede helft zou kunnen aansluiten bij de groep, maar zijn broer/bestuurslid Paul kwam in de rust melden dat Tymon het niet ging redden. Hij had het te druk met brandjes blussen.

DJ Michael had zijn boombaster weer afgestofd en was speciaal met de fiets gekomen om de nodige klanken door de kleedkamer te laten galmen. Het zuurstof had ook moeite in de kleedkamer vanwege de vele alcohol dampen. Deze kwamen dit keer niet van Pim af, hij had een avondje bankzaken gedaan, zeer opmerkelijk. Jarno had het weer voor mekaar gekregen bij zijn oom dat hij dit keer maar 30 minuten hoefde te voetballen. Hij had de avond ervoor al hard genoeg gewerkt. Ook Jochem was weer een keer van de partij en maakte na lange tijd ook eens een keer de 90 minuten vol.

Stefan was ook afgereisd voor deze wedstrijd. Iets voor elven werd er afgetrapt. Het was gezellig druk langs de lijn. De aanwezige toeschouwers zagen dat er heerlijk werd gevoetbald. Het team uit Mill werd het moeilijk gemaakt om echt gevaarlijk te worden. Daarentegen voetbalde de groen-zwarte een goede wedstrijd en kwamen in de eerste helft op een 3-0 voorsprong. Snel in de tweede helft deed Juliane Mill wat terug en zette een 3-1 tussenstand op het scorenbord. Het leek eventjes dat ût Twèdde in de moeilijkheden zou gaan komen, maar gelukkig wisten ze onder de druk uit te komen en de 4-1 te scoren. Hierna werd het nog wel 4-2, 5-2 en uiteindelijk 5-3.

Dat de spelers van het eerste toch wat vedette neigingen af en toe hebben, bleek aan tegen het einde van de tweede helft toen Johan, alias Jopie, de bal moest gaan halen. De reactie "Meen je dat nou echt?" zegt voldoende.....

Ondanks dat er verscheidene spelers vooraf liever een baaldag hadden gehad (net als het derde) bleek het alcohol van de avond ervoor een goede brandstof voor een leuke wedstrijd bij mooi weer. Dus, welke prinsverkiezing wordt het volgende week?

Al met al kon het team van hoofdcoach Willy weer 3 punten bijschrijven na een goede wedstrijd. Het aantal staat nu op 9. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Olympia'18 4 op het programma. Deze wedstrijd begint om 10:00 uur in Boxmeer.