Festilent 6 - OKSV 2
Uitslag: 4-1

09 november 2014

• 2-1 Kevin vd Akker (OKSV 2)

De Competitieontmoeting Festilent 6 - OKSV 2 stond om 12:00 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark De Bundel.

De wedstrijd Festilent 6-OKSV 2 eindigde in: 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Juliana Mill 4 op 23 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

OKSV 2 verliest geflatteerd met 4-1 van Festilent 6

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag mocht OKSV ût Twèdde een uitwedstrijd spelen in Zeeland tegen het plaatselijke zesde elftal van Festilent. De leiders Bennie en Willy hadden weer een bont gezelschap geselecteerd voor deze wedstrijd.

De geblesseerden Joan, Jasper en Stefan konden nog niet mee doen en Jochem en Tymon hadden zich afgemeld. Tymon had het te druk met motorrijden in Australië. Bjorn en Pim hadden de avond ervoor blijkbaar het zo gezellig gehad, dat ze niet op tijd konden verzamelen in de PetjesBar.

De warming-up mocht gedaan worden op een met bladderen gevuld veld. Het gras was alleen niet te zien, maar we nemen aan dat er een veld onder lag. Ondertussen stroomden de supporters ook binnen op het complex.

Jarno was ook weer in z’n nopjes. Hij mocht de eerste helft weer vanaf de bank beginnen. Alleen had hij gedacht dit samen met Pim en Bjorn te doen, maar die waren voor het begin van de wedstrijd nog niet aanwezig. Wel kon hij gezellig meekeuvelen met Gerry, Wilma, Ria en Sarah op het benkse. Samen met Jasper en Peter de diehard supporters die er bijna elke uit- en thuiswedstrijd zijn.

Nadat vendelzwaaier Bennie K er ook klaar voor was, kon de eerste helft beginnen. Deze helft kenmerkte zich in een gedeelte van de wedstrijd waarin het 2e elftal van OKSV niet echt lukte om kansen te creëren en Festilent 6 tot 2 keer toe de bal achter Joris wist te krijgen. Dit betekende een 2-0 ruststand.

In de rust greep de technische staf in en werd de ‘oude‘ garde (lees Michael, Thomas en Chris) eruit gehaald en was (Oudste-Neefje-van-het veld-van-Ome-Bennie) Johan de oudste op het veld. Het resulteerde nog niet meteen in een overwicht, maar ook het zesde elftal uit Zeeland kon geen vuist meer maken. Martijn, de motor op het middenveld, stond goed te voetballen. Ongeveer een kwartier voor tijd wist Kevin toch het net te vinden. Helemaal uit het niets schoot hij ineens van afstand in het doel: 2-1

Er leek toch nog wat mogelijk, alleen lukte het de mannen van Willy niet om dit geloof om te zetten in goede kansen en uiteindelijk doelpunten. De tegenstander leek toch wel wat onzeker met deze tussenstand en zette zelfs een onsportieve toeschouwer en ezel in om het uit team van zijn apropos te brengen. Tijdens het enorme gebalk vloog de bal toch nog onnodig in het netje achter Joris: 3-1

De wedstrijd was gespeeld. In de laatste minuten voerden Jarno en Joris een één-tweetje niet helemaal vlekkeloos uit, waar de spits van Festilent 6 alert op was: 4-1. Dit was ook meteen de einduitslag.

Al met al was het een wedstrijd om niet lang te onthouden. Weinig kansen van beide kanten, waarbij de uitslag zeer geflatteerd is.

Komende zondag zijn de mannen van OKSV ût Twèdde na lange tijd eens een zondag vrij. De week erop zal er gespeeld worden thuis tegen Juliana Mill 4 om 11:00 uur. Het zal dan ook duidelijk zijn of het elftal met een Prins in het elftal van start zal gaan.