OKSV 2 - SES 3
Uitslag: 1-5

21 september 2014

• 1-2 Johan Kuijpers (OKSV 2)

Vandaag werd er om 11:00 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de strijd OKSV 2 - SES 3.

De wedstrijd OKSV 2-SES 3 eindigde in: 1-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen UDI'19/Beter Bed 12 op 28 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV 2 - SES 3: Jarno maakt 90 minuten vol

Van onze verslaggever: Chris

Gisterochtend mochten de mannen van OKSV ût Twèdde voor het eerst deze competitie aantreden op 't Veldje van OKSV. Nadat de heren eerst genoten van een overheerlijk bakje koffie van Hannie werden de voorbereidingen getroffen voor de wedstrijd tegen het team die we ook in de bekerwedstrijd gaan tegen komen.

De leiders hadden dit keer 13 spelers geselecteerd. De vaste veger Pim en zijn kornuit Bjorn gingen naar Rotterdam. Martijn had LEF om zich af te melden en Stefan was er ook niet. Joan hadden we uitgeleend aan OKSV 3, zodat die tegen John Voet kon en mocht voetballen. Het derde elftal nam de 3 punten mee terug naar Langel na een 0-5 overwinning. Het zal nog wel lang onrustig zijn gebleven in huizen Voet.

De eerste helft werd er goed gevoetbald tegen het derde team uit Langenboom. Er werden mooie combinaties gemaakt en de spelers wisten elkaar goed te vinden. Snel werd duidelijk dat we weer (net als vorige week) met een hele goede tegenstander te maken hadden. Hierin zag je het verschil in effectiviteit: 0-2 tussenstand.

Hierna werd, na een mooie aanval over verschillende schijven, de welbekende aansluitingstreffer afgerond door Johan: 1-2. Coach Willy draaide nog maar weer eens een sjekkie en ging er maar eens goed voor staan. De tegenstander leek wel geschrokken van de tegentreffer, terwijl OKSV probeerde de gelijkmaker in het netje te schieten. De tussenstand werd vastgehouden tot aan de rust.

In de rust werden er wat omzettingen gedaan door de coach en tot verassing van iedereen mocht (of in de ogen van de speler in kwestie: moest) Jarno blijven staan. De tweede helft werd weer sterk begonnen. Helaas wist in deze helft de tegenstander nog 3 maal Joris te verslaan, waardoor chef van dienst, Herman Voet, het scorenbord bij een 1-5 einduitslag kon uitzetten.

Met nog 1 minuut te spelen ging er trouwens nog een oerkreet over het veld heen: Jarno had kramp. Hij is natuurlijk ook niet gewend om 90 minuten te voetballen. Nadat hij vanaf de kant werd opgepept door Joan wist Jarno het restant uit te voetballen.

Iedereen baalde van de geflatteerde uitslag, omdat er goed gevoetbald is, maar dat het niet resulteerde in punten. Volgende week uit naar Uden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!