26 oktober 2014

• 1-0 Tom Wouterse (SBV 1)
  • 1-1 Marc vd Akker (OKSV 1)
  • 1-2 Niek Selten (OKSV 1)

De Competitieconfrontatie SBV 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze krachtmeting stond onder leiding van fluitist J. Thomassen. De strijd werd gespeeld op het Sportpark Elzenbos.

De wedstrijd SBV 1-OKSV 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Elsendorp 1 op 2 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: SIOL klopt De Willy's en pakt periode

Bron: KlikSport.nl

KATWIJK - SIOL heeft uitstekende zaken gedaan door op eigen veld in de topper tegen De Willy's met duidelijke cijfers te zegevieren. De 3-0 eindstand was al bij de rust bepaald. Omdat Irene verloor bij Elsendorp is SIOL winnaar geworden van de eerste periodetitel in de zesde klasse D. OKSV won in Haren de gemeentelijke Osse derby bij SBV met 1-2.

SIOL startte furieus en kreeg in het eerste half uur al diverse kansen om De Willy's, dat bij winst in Katwijk op gelijke hoogte had kunnen komen met de thuisclub, op afstand te zetten. Dat gebeurde in eerste instantie niet, maar gevaarlijk werd de Wilbertoordse equipe niet tot zelden. In het laatste kwartier voor rust gingen de sluizen dan toch open. Tim Driessen, Roel Bruijsten en Selim Sahinturk zorgden voor een 3-0 ruststand. SIOL geloofde het in de tweede helft wel en trok de overwinning - en daarmee de eerste periodetitel - over de streep. "De eerste helft hebben we De Willy's zoek gespeeld", aldus SIOL-coach Peter ten Haaf. "De tweede helft was voetballend niet best en hebben we wat kansen verprutst. We hadden uiteindelijk zes keer moeten scoren. Maar dit is lekker."

OKSV op plek vier
SBV stelt met een tiende plaats in de zesde klasse D teleur. De Harenaren verloren zondag met 1-2 van OKSV. SBV kwam voor rust via Tom Wouterse op voorsprong en de papieren op een derde overwinning waren goed. In de tweede helft liet OKSV zien niet voor niets bij de bovenste ploegen mee te willen draaien. Eerst was het Marc van de Akker met de 1-1, daarna Niek Selten met de winnende goal.

Late gelijkmaker
De toeschouwers in Oijen zagen een zeer matige eerste helft tussen MOSA'14 en SCV'58. Er gebeurde vrijwel niets op het veld en het was wachten tot de 66e minuut op de 0-1 van Bart Bardoel. SCV'58 kreeg daarna kansen op een nog beter resultaat, maar het duel leek af te stevenen op 0-1. Tot de tweede minuut van de extra tijd. Lars van den Bosch scoorde de gelijkmaker, die vrijwel niemand meer had verwacht. SCV'58 mocht nog wel aftrappen, maar de scheidsrechter floot daarna direct voor het einde.

Gelijkspel
Achilles Reek verdiende naar eigen zeggen meer dan het 1-1 gelijke spel tegen Menos zondagmiddag. Luuk Janssen was het die de bezoekers op voorsprong bracht, maar de formatie van trainer Bas Boere hield toch een puntje over aan het treffen.

Geschreven door: Bert Knipping

In de thuiswedstrijd tegen OKSV was SBV niet bij machte de punten thuis te houden. Wel wist SBV de score halverwege de eerste helft te openen via Tom Wouterse. De 1-0 stand bleef staan tot aan de rust. Maar in de tweede helft werd deze voorsprong verspeeld en moesten er twee doelpunten van OKSV geincasseerd worden. Opnieuw nul punten voor SBV.

Wedstrijdverslag SBV 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 26 Oktober, OKSV 1 heeft vorig weekend een weekendje vrij gehad maar zal deze week weer flink aan de bak moeten uit tegen het altijd stugge SBV.

De Criticasters waren al vroeg voor aanvang van de wedstrijd sterk vertegenwoordigd door de gebr. Voet de gebr. van Duren en aanvoerder PvdH (DE) man met de baard.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: K van den Akker, Jesper van Griensven, Joris van Poppelen

Opmerkingen:
  • Erwin van Summeren, Johan van de Wielen en Ted Schmitz zijn nog geblesseerd.
  • Ted was afwezig bij de wedstrijd, dit had alles te maken met de placenta behandeling die hij momenteel in Turkije ondergaat.
  • De intrapballen waren te hard, Het is ook nooit goed aldus D. van Vucht.
  • Trainer Voet is nog steeds voor een geschikte naam aan het zoeken voor zijn nieuwe trouwe viervoeter, Wilt u helpen? Email uw naam dan naar studiooksv@hotmail.com
  • Sjack Ermers was afwezig, hij was na het vrouwenvoetbal in Nijmegen toe.
  • Willy van de Loop stond na twee weken weer te trappelen de vlag in de hand te nemen en was er uiteraard weer bij.
  • Opvallend: Erwin van Summeren wist bij terugkomst in de petjesbar te vertellen dat Trainer en dierenliefhebber Voet op de terug weg een vogel heeft aangereden. Voet barste in tranen uit en bekende het voorval na de verlaatte terug komst in de petjesbar. Voet heeft alles geprobeerd (reanimatie, mond op snavel, dierenambulance) helaas mocht dit allemaal niet baten en heeft de veel te jonge vogel ons vroegtijdig verlaten. Voet vreest voor zijn baan als voorzitter van verschillende dierenbelangen organisaties. Word vervolgd...

De wedstrijd.

OKSV begint sterk aan de wedstrijd, met goed positiespel worden de mannen uit Haren meteen flink terug gedrongen en onder druk gezet in het eerste kwartier ontstaat meteen een waar kansen festijn.

In de 3e minuut is het Rick Reijs die na slecht verwerken van de SBV keeper(deze 42e canizares van SBV groeit later uit tot een ware steunpilaar voor SBV) faalt, hij wacht te lang en kan de bal niet meer binnen schieten. In de 8e minuut schiet Marc een terug komende bal vol op de kruising, Canizares(zie hierboven) red schitterend en houd zijn ploeg op 0-0.

In de 13e minuut breekt rick door op links zijn voorzet kan net niet goed worden afgerond door Marc, dit had de 0-3 moeten zijn helaas is het nog 0-0.

In de 16e minuut is het eerste gevaar van Harense kant een feit, de ongelukkig spelende roel verdedigd matig uit waarna een corner ontstaat. Ook bij deze corner word er matig verdedigd en een speler van SBV kan zo inkoppen gelukkig voor OKSV mist zijn kopbal alle richting.

Inmiddels is de (voor SBV) goede vlagger van sbv al drie keer in de fout gegaan en heeft drie loepzuiver aanvallen van de langelse equipe afgevlagd. De beste man vlagt voor alles wat groen zwart is en beweegt.

In de 27e minuut krijgt Perr een goede kopkans na een voorzet van Dennis deze gaat helaas net over.
Een minuut na de kopkans van Perr, Krijgt Rick van de Berg achterin de bal niet goed weg na een slechte pass op Roel , pikt de spits van SBV de bal op en schiet hem feilloos in de kruising 1-0 wat een domper.
Net na de tegengoal van Haren is OKSV de weg volledig bijster (zoveel kansen en dan toch achter??) Het komt een aantal malen goed weg, Schot op de paal en een bal die Niek van de lijn moet halen nadat Frank te ver uit zijn goal gekomen is en word uitgespeeld.

Vanaf de 35e minuut krijgt OKSV de zaakjes weer redelijk op de rails en pakt het spel van voor de tegengoal weer deels op. In de 38e minuut krijgt Dennis een terechte gele kaart, helaas had Haren er door de verder prima leidende scheidsrechter ook al een aantal kunnen hebben.

In de rust Trainer coach Voet spreekt een aantal punten door, we moeten hier winnen vandaag! Jesper van Griensven komt in het veld en gaat spelen achter de spits, Perr gaat naar linkshalf ,Job naar Linksback ,Dennis naar rechtsback en Roel kan gaan douchen.

In de 52e en 56e minuut zijn er twee schotkansjes voor Haren, eentje ruim over de andere ruim langs verder rustig in deze periode van de wedstrijd.

In de 58e minuut is het dan toch weer Canizares van SBV die met een prima redding (hij tikt de bal uit de kruising) op een vrije trap van Rick weer zijn ploeg op de been houd.
Net daar na in de 60e minuut krijgt OKSV een vrije trap aan de zijkant van het veld Bart legt aan en Niek kopt binnen. Eindelijk daar is di dan de verdiende goal! 1-1

In de 65 minuut verdedigt haren Slecht uit Jesper kopt de bal op de sterk spelende Marc, deze draait goed weg bij zijn tegenstander en schiet snoeihard binnen, zo nu is het wel raak voor hem!
2-1

OKSV krijgt verschillende kansen om de wedstrijd te beslissen helaas word dit diverse malen zeer professioneel om zeep geholpen. Opmerkelijk feit is dat Dennis Ermers er zo pissig van word dat hij in de 75e minuut per ongeluk expres de scheidsrechter omver kegelt.

Vanaf de 80e minuut word het tegenhouden voor OKSV, SBV gaat 1 op 1 spelen achterin en gooit alle ballen ver na voren. Echt gevaarlijk word het echter niet en de scheids fluit in de 93e minuut aldus Willy of de 97e minuut aldus Voet voor het einde van de wedstrijd. OKSV doet goede zaken en deze driepunter kan worden bijgeschreven.

Volgende week wacht de thuis wedstrijd tegen het voor OKSV onbekende Elsendorp.