• 5-1 Bibi Biermans (SVS 1)
  • 6-1 Marc vd Akker (OKSV 1)
  • 7-1 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 8-1 Rick Reijs (OKSV 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de krachtmeting OKSV 1 - SVS 1 onder leiding van arbiter J.A. Fleerakkers.

De wedstrijd OKSV 1-SVS 1 eindigde in: 8-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SBV 1 op 26 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: SIOL blijft maar winnen

Bron: KlikSport.nl

VELP - SIOL heeft ook na speelronde zes nog altijd geen puntverlies geleden. In Velp knokten de Katwijkers zich naar een 0-2 overwinning. Irene en De Willy's bleven op het vinkentouw door gemakkelijke thuiszeges tegen respectievelijk Astrantia en MOSA'14. SVS ging weer eens met ruime cijfers onderuit. Ditmaal bij OKSV.

"De eerste helft was matig, de tweede helft een stuk beter", blikte SIOL-coach Peter ten Haaf terug op de 0-2 zege op SCV'58. Die kreeg gestalte door doelpunten van Tim Driessen en Roel Bruijsten, die zijn rentree na een blessure daarmee glans gaf. "Uiteindelijk hadden we nog 0-3 en 0-4 kunnen maken. Scheidsrechter was ook zeer zwak. We hadden voor rust twee penalty's moeten hebben na het neerhalen van een doorgebroken speler en een duidelijke handsbal. SCV was wel een redelijke tegenstander, met veel jongelingen in de ploeg." Volgens SCV'58-trainer Jeroen Denissen was de uitslag onverdiend en had zijn ploeg meer verdiend.

De Willy's wint ruim
De Willy's haalde op eigen veld uit tegen MOSA'14: 5-1. De toeschouwers moesten wachten tot de veertigste minuut voor de 1-0 van Stein Jacops. Direct na rust zette Remco van Zonsbeek de gelijkmaker op het bord. Door een aantal persoonlijke fouten aan de kant van de bezoekers trok de thuisploeg het duel naar zich toe. Tussen de 54e en 63e minuut werd het 2-1 door Wouter Klaassen (penalty), Jacops en Stein Elbers. Klaassen sloot in de 83e minuut de doelpuntenreeks af met de 5-1.

Monsterscore voor OKSV
OKSV haalde hard uit tegen SVS. De hekkensluiter verloor met 8-1 in Overlangel. Rick Reijs maakte drie goals, Perr Hidding en Niel Selten twee, Marc van den Akker eentje. SVS Stevensbeek blijft door de grote nederlaag hekkensluiter en pakte nog geen puntje.

SBV wint in Reek
Achilles Reek kwam thuis tegen SBV na ruim een half uur op voorsprong door Luuk Janssen. Het antwoord van SBV volgde vijf minuten later door Bas van Dorst: 1-1. Halverwege tweede helft mocht SBV Joep Cruijssen dankbaar zijn, die met zijn doelpunt het duel besliste.

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 9 Oktober vandaag staat de wedstrijd thuis tegen SVS op het programma voor de mannen van Voet, er moet een ding gebeuren en dat is winnen tegen de nummer laatst van de ranglijst.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Wielen AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: Job van de Loop, Tim Reijs, Dirk van den Berg
Opmerkingen:
  • Ted Schmitz en Erwin van Summeren zitten beide nog met een knieblessure in de lappenmand.
  • De intrapballen waren goed hard, D van Vugt was in geen velden of wegen te bekennen.
  • Trainer Voet was aan de late kant 14:20. Dit had alles te maken met de vergadering van het actiecomité ‘een beter leven voor afrikaanse dwerg bosuil’ . Tevens kwam het Voet op veel commentaar te staan dat hij hier in een pinquinpakje(helemaal zwart met wit) rondliep. (belangenverstrengeling?)
  • Opvallend feit: in het begin van de wedstrijd waren de wedstrijdballen afwezig. Sjack Ermers beweerde deze toch in het dug-out gegooid te hebben. D. van Vugt was hoofdverdachte maar toen ook deze ze niet onder zijn shirt bleek te hebben moest er verder gekeken worden. In de rust kwam Sjack Ermers erachter dat de tegenstander uit Stevensbeek zichzelf de ballen professioneel had toegeëigend.
  • Willy Banken nam deze week de taken waar van de Afwezige Willy van de Loop.
  • De criticasters waren sterk vertegenwoordigd en ook het andere trouwe langelse publiek was aanwezig. De mannen uit Stevensbeek kwamen met nogal wat bonje en praatjes aan maar hadden slechts een handjevol toeschouwers bij.
OKSV begint redelijk goed aan de wedstrijd en het is meteen te zien waarom de mannen uit Stevensbeek onderaan staan, ze kunnen weinig inbrengen tegen het spel van OKSV. In de beginfase komt een oud dilemma bij OKSV weer boven ‘het niet scoren’. Captain Bart Vos is in de 8ste minuut dicht bij de 1-0 hij krijgt het echter voor elkaar om de bal vanaf elf meter zeer beheerst bij de keeper in zijn voeten te spelen. Niek Selten is in de 10e en 11e minuut dicht bij een goal, zijn eerste kopbal gaat via via net over. In de corner die daar op volgt haalt een speler van SVS hem nog net van de lijn.

In de 20e minuut word een corner door rick terug getrokken richting 25 meter van de goal. Hier staat spit Marc van den Akker, hij schiet de bal in een keer op goal, boem vol op de kruising en via de doellijn er weer uit. Wat een pech. Tussendoor krijgt SVS een kansje uit een vrije trap deze word door frank heel beheerst via de lat overgetikt. Verder als dat komt SVS in de beginfase niet.

In de 22e minuut een opvallend moment, een diepe bal vanaf links, rechtsvoor Bram van den Berg loopt door en glijd net voor de keeper onderuit. Boem keeper richting de grond en Bram met zijn grote kop tegen de paal. Even is de angst te voelen op het anfield road in Overlangel, waarna het gelukkig blijkt mee te vallen met Bram en hij de wedstrijd kan hervatten. Overigens kwam hem dit wel meteen op zeer boze blikken vanaf de kant te staan, Veldmeesters PvdH en WV waren meteen bezorgd om de paal. Na de wedstrijd is discussie nog flink opgelopen over de schade die Bram met zijn hoofd heeft toegebracht aan de paal. Op wie zal de schade verhaald worden!?

In de 26e minuut valt dan toch de 1-0 Perr Hidding werkt de bal in 2x binnen uit een corner. De opluchting is direct voelbaar op het sportpark in Overlangel.

In de 27e minuut maakt Niek Selten al snel na de 1-0 de 2-0. Nu schiet hij wel raak nadat een vrije trap van Rick eerst nog door de keeper gescoord is.

In de 30e minuut word het dan ook 3-0 voor OKSV, Niek Selten krijgt het voor elkaar om een matige vrije trap van Bart Vos toch nog tot goal te promoveren.

De tweede helft begint waar die is geëindigd, op de helft van SVS. In de 49e minuut maakt Perr Hidding de 4-0 nadat zijn schot op doel van richting word veranderd.

In de 55e minuut is daar dan eindelijk (spits of linksvoor!?!?) Rick Reijs, zijn voorzet word met groot plezier in ontvangst genomen door Jan(de wind) en verdwijnt zo in het doel.

Job van de loop komt in de 60e minuut in het veld voor Roel van Dinther.

In de 66e minuut is daar ineens de spits van SVS , na matig verdedigen van Rick van de Berg en matige rugdekking van Niek Selten schiet hij de bal feilloos in de hoek 5-1.

Dirk van den Berg komt in de 70e minuut in het elftal voor grote en net zo’n eigenwijze neef Rick van den Berg.

In de 77e minuut is daar dan toch spits Marc van den Akker met zijn doelpunt hij schiet de bal fraai in de kruising misschien wel de mooiste van de middag! 6-1

In de 80e minuut mag ook Tim Reijs nog even invallen voor Johan van de Wielen.

In de 83e en 86e minuut bepaald spits of linksvoor Rick Reijs de eindstand met twee individuele acties(nu wel!?!?) op 8-1.

Al met al een goed resultaat voor OKSV, Volgende week is het team van kinderboerderij vrijwilliger Voet vrij. Daarna volgt de altijd lastige uitwedstrijd tegen SBV in Haren. Ook hier zal het eerste van OKSV weer drie punten moeten pakken.