Logo OKSV

Gassel 1 - OKSV 1 (2-1)

5 september 2004

Voorbeschouwing:

Jochem op vakantie
Joan en Chris geblesseerd
Randy geschorst

o.a. Frank (de voorzitter) op de bank

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Dirk-Jan
Vincent
Jeroen
Paul vd W
Rogier
John
Jean-Paul
Ferry
Paul S
Bart M

Wissels:

Frank voor Paul vd W
Bart V. voor John

Doelpuntenmakers:

1-0 Gassel 1
2-0 Gassel 1
2-1 John

Gele kaarten:

Paul S

Wedstrijdverslag:

Gassel-OKSV 2-1

Bron: http://www.gelderlander.nl

Al na vijf minuten nam Gassesel een 1-0 voorsprong. Na een knappe solo scoorde Rob ten Haaf. De Gasselnaren wilden doordrukken, maar misten erg veel kansen. OKSV kwam er amper aan te pas. Na een half uur spelen was het opnieuw raak toen Bas van Raaij van dichtbij 2-0 binnentikt. Op slag van rust wist Voet van OKSV uit een corner de achterstand te verkleinen tot 2-1. Na rust miste Gassel legio kansen op 3-1. Het bleef spannend tot het slot, maar Gassel bleef overeind.

SCV'57-Heerewaarden 1-2
Kort voor de rust kwamen de gasten op voorsprong (0-1). De Velpenaren drongen aan om nog voor rust de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, Dat lukt op slag van rust als Stijn Mol 1-1 binnenschiet. Na rust kwam Heerewaarden na een half uur weer voor (1-2). SCV nam risico's, maar moet zich in de 41ste minuut gewonnen geven als Christian Broekmeulen met zijn tweede treffer van de middag de wedstrijd beslist (1-3).

SIOL-GVV'57 1-3
SIOL wil kampioen worden. Dat dat geen sinecure zal zijn bleek al in de eerste de beste wedstrijd in Grave. Ook thuisclub GVV'57 speelde pover maar had in doelman Rob Gits een prima doelman. Daarbij was GVV buitengewoon effectief in de afronding van de kansen. In het eerste half uur was SIOL de wat betere ploeg, maar Rene Kromhout hielp te veel kansen om zeep. Een counter in de 27ste minuut leverde voor GVV'57 succes op. Na geklungel in de SIOL-verdediging scoorde Frank Albers 0-1. Na Vijf minuten na rust leek de beslissing te zijn gevallen. De Graafse spits Futukhal kwam alleen voor SIOL-doelman Josemanders en scoorde 0-2. In de 65ste minuut was de strijd gestreden toen Daan Labro 0-3 aantekende. De Katwijkse eretreffer kwam op naam van Peter Jacobs die een voorzet fraai inkopte.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps