1-1 (net na rust)
2-1 Rogier

Gele kaarten

Ferry

GVV begon behoorlijk aanvallend aan de wedstrijd en het was meteen alle hens aan dek voor OKSV. Net als vorige week had GVV het meeste balbezit maar was de eerste echte kans in de wedstrijd voor OKSV. Dirk-Jan kwam mee opzetten en een mooie combinatie met John kwam Paul S in kansrijke positie, helaas schoot Paul net naast. Even voor rust kreeg onze andere spits Bart M een prachtige kans en schoot deze met zijn linker been (hij heeft er 2) verwoestend binnen. Altijd lekker om net voor het rustsignaal op voorsprong te komen. (volgens mij had Ferry V dat signaal al iets eerder gehoord dan de rest van het team)
In het begin van de 2e helft kwam GVV goedkoop aan een doelpunt door een foutje in de achterhoede van OKSV. We hadden deze tegenslag echter vrij snel verwerkt en kwamen steeds beter in de wedstrijd mede omdat GVV het beste al gegeven had. De bal werd beter vastgehouden door het middenveld en de achterhoede en dus kon er meer aan aanvallen gedacht worden. In de 75e minuut werd er door Rogier van de L gescoord en ontplofte het stadion bijna. In het laatste kwartier kwamen de gasten uit Grave nog wel opzetten maar deden dat zonder geloof. De beste kans was nog voor John V die na een mooie solo vergat te schieten op goal. Al met al wederom complimenten voor onze keeper en het koppel Dirk-Jan en Jochem achterin, die evenals vorige week weer sterk speelden.

Wedstrijdverslag Brabants Dagblad:
OKSV - GVV'57 2-1 (1-0). GVV'57 maakte het OKSV in het eerste half uur erg moeilijk. De thuisploeg hield echter goed stand en kwam daarna beter in de wedstrijd. Op slag van rust scoorde Bart Marijnissen de 1-0. In de tweede helft kwamen de gasten uit Grave via Harting snel op gelijke hoogte, maar het was OKSV dat uiteindelijk aan het langste eind trok dankzij een treffer van Rogier van der Linden.