Norberta C1 - OKSV C1
Uitslag: 3-0

26 oktober 2002

Dubbel feest bij OKSV na overwinning

Overlangel - Het was dubbel feest bij OKSV na de 3-1 overwinning op Macharen. Ten eerste vanwege de zege, daarnaast voor het feit dat Dirk-Jan Manders zijn 400ste wedstrijd in het eerste elftal van OKSV speelde. In het tweede helft drukte OKSV door en scoorde driemaal. In de slotfase scoorde Max Heijmans nog tegen voor Macharen.

Gassel speelt DESO volledig van de mat
In de eerste helft bood DESO Gassel goed partij. Ondanks een goede treffer van Gassel. Hoe anders was het na rust, toen DESO er helemaal niet meer aan te pas kwam. Zeven keer maar liefst kon de Osse doelman de bal uit het doel rapen.

GVV’57 omzeilt lastig Heerewaarden
GVV’57 won met 2-1 de uitwedstrijd tegen Heerewaarden en omzeilde daarmee een lastige klip. De ploeg uit Grave speelde een uitstekende partij, maar Omar Faktouel opende pas op slag van rust de score. In de tweede helft bleef GVV’57 domineren en zag Roy Portier de score verdubbelen. Pas vijf minuten voor tijd deed Heerewaarden van zich spreken met een tegentreffer.

Tien van NLC’03 niet bestand tegen SIOL
Lith - Al na tien minuten stond NLC’03 met tien, omdat Sjaak Pieter van Es na een overtreding van het veld werd gestuurd. Na een kwartier in de tweede helft scoorde SIOL 0-1. Omdat Arens een kwartier voor tijd de gelijkmaker scoorde dacht NLC’03 een punt te pakken. Echter diep in blessuretijd scoorde SIOL uit een vrije trap alsnog de winnende treffer.

SBV blijft fier op koppositie
Velp - SBV blijft na de 2-0 overwinning op het Velpse SCV’58 fier op kop in de zesde klasse H. Halverwege de eerste helft van de wedstrijd tegen SCV’58 opende Mark Schuurmans de score. In de slotfase kroonde Schuurmans zich tot man van de wedstrijd, door met zijn tweede treffer de zege voor SBV veilig te stellen.