OKSV C1 - Ulysses C1
Uitslag: 3-2

14 september 2002

Teleurstelling en vreugde bij duel

Grave - Na afloop van het duel tussen GVV’57 en OKSV (0-0) was er zowel vreugde als teleurstelling. Vreugde bij OKSV dat een punt pakte, waar het voor GVV een teleurstelling was dat men twee punten liet liggen. Vooral in de eerste helft kreeg GVV de kansen, maar benutten bleek een moeilijke zaak.

DESO verslaat gehandicapt SCV’58 Oss
Tegenstander SCV’58, door blessures enigszins gehandicapt, werd het slachtoffer van de dadendrang van DESO. Toch zag het er daar in het begin van de wedstrijd niet naar uit, want al in de derde minuut scoorde Stijn Mol voor SCV’58. DESO werd echter steeds sterker, met de gelijkmaker van Twan Hermsen als logisch gevolg. In de tweede helft was het verzet van SCV’58 snel gebroken toen Bectimir al na twee minuten scoorde. Een kwartier voor tijd scoorde Reuvers de 3-1.

OVC’63 erkent meerdere in Gassel
Oijen - OVC’63 schoot op eigen veld danig te kort tegen Gassel. De tegenstander was zeker op het middenveld heer en meester. Toen na een klein kwartier Gassel scoorde, liep OVC’63 eigenlijk de gehele verdere wedstrijd achter de feiten aan. In de tweede helft werd de score snel uitgebouwd door Gassel naar 0-3. Van de Horst scoorde nog wel tegen voor OVC.

NLC’03 ondanks goed voetbal onderuit
Haren - SBV won gisteren nipt met 2-1 van NLC’03 in een wedstrijd die eigenlijk alleen maar NLC’03 als winnaar had mogen hebben. In de 20e minuut bracht Niels van Es NLC’03 aan de leiding. SBV kwam een minuut of tien later op gelijke hoogte toen Rob Arts de bal zo maar in kon tikken. Mark Schuurmans scoorde de 2-1.