OKSV 2 - OKSV 3
Uitslag: 7-0

25 augustus 2002

SCV’58 - OKSV 1-1 (1-0)

In een gelijkopgaande wedstrijd waren beide ploegen tevreden met een gelijkspel. In de eerste helft nam SCV’58 via Geert Arts de leiding. Nadat Stijn Mol vlak voor rust was weggestuurd, kreeg SCV het moeilijker. De gelijkmaker van OKSV was dan ook een logisch gevolg.

Deso - Macharen 3-5 (1-1).
In de eerste helft kreeg Macharen al erg veel kansen, maar enkel Falize had toen zijn vizier op scherp gestaan. Bij een uitval kwam Deso nog op gelijke hoogte. Na de hervatting liet Macharen de kansen niet meer onbenut en liep snel uit naar 1-4, waarmee de strijd beslist was.

NLC’03 - Heerewaarden 3-1 (1-0).
De tweede overwinning op rij voor NLC’03, dat dit seizoen al zo vaak ongelukkig verloor. Erwin Arens was de gevierde man bij NLC’03, omdat hij met de eerste twee Lithse treffers een groot aandeel had in de zege.

SBV - GVV’57 2-2 (1-1).
SBV leek lange tijd aanspraak te maken op de overwinning in de uitermate spannende wedstrijd, immers na de 2-1 van Roel van Camp kreeg GVV’57 maar enkele mogelijkheden. Een fout in de achterhoede bij SBV in blessuretijd stelde Johan Verhaaren in staat gelijk te maken.

SIOL - OVC’63 1-1 (0-1).
OVC’63 deed zichzelf met het gelijkspel te kort. Zeker in de eerste helft had de ploeg al afstand moeten nemen van SIOL. Pas vlak voor rust trof Van de Hoorn doel. Omdat ook in de tweede helft de kansen niet werden benut, kreeg OVC’63 in de slotfase de deksel op de neus.