Logo OKSV

Heerewaarden 1 - OKSV 1 (2-7)

10 april 2005

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Jean-Paul
Vincent
Joan
Jeroen
Thomas
Rogier
Bart V.
Ferry
John
Paul

Wissels:

Chris voor Vincent
Randy voor Ferry
Roelof voor Thomas

Wedstrijdverslag:

Bron: Brabants Dagblad

Blessuregolf teistert Heerewaarden
Door een blessuregolf ontbraken zeven basisspelers bij Heerewaarden in de thuiswedstrijd tegen OKSV. Dit gemis deed zich danig voelen, want er werd met liefst 2-7 verloren. Zeker in de eerste helft bood Heerewaarden nog goed partij, maar de achterhoede, hield af en toe open huis waardoor het halverwege reeds 0-3 stond. Na rust scoorde Michel Udo al snel 1-3 en leek er nog even hoop voor Heerewaarden, maar die was van korte duur.
Heerewaarden - OKSV 2-7 (0-3).
OKSV kende een gemakkelijke middag in Heerewaarden, getuige de 7-2 zege. Waar het anders nogal een moeite heeft met scoren, ging het nu van een leien dakje. Vooral John Voet was goed op dreef en nam drie van de zeven treffers voor zijn rekening.

DESO - SIOL 6-3 (3-1).
SIOL opende na een klein half uur de score. In de slotfase van de eerste helft scoorde DESO liefst driemaal binnen vijf minuten. In de tweede helft kwam SIOL terug tot 4-3, maar twee doelpunten van Reuvers hielpen DESO aan de overwinning.

SBV - OVC63 2-2 (0-1).
OVC63 kwam al vroeg in de wedstrijd via Hoefnagels op voorsprong. SBV raakte niet in paniek en zag in de tweede helft Paul de Louw met twee rake vrije trappen de achterstand ombuigen in een voorsprong. In de slotfase zorgde Derksen voor de gelijkmaker.

Gassel - GVV57 3-1 (1-1).
Door de 1-4 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Gassel is het seizoen voor GVV57 definitief voorbij. De ploeg uit Grave speelde gisteren slecht, zij het dat het na vijf minuten nog wel op voorsprong kwam door een benutte strafschop van Daan Labro. Gassel scoorde echter al snel de gelijkmaker. In de tweede helft werd Grave volkomen overklast.

SCV58 - Macharen 0-0.
In een slecht duel van beide kanten was Macharen vooral voor rust enkele malen gevaarlijk. SCV58 probeerde het met schoten van afstand, maar bracht niet het gewenste succes.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps