Bron: Brabants Dagblad

DESO - OKSV 1-4 (0-1)
OKSV sloot het seizoen goed af. Met Peter van de Hoogen en Jan de Beijer als trainers, die door omstandigheden tussentijds aangesteld werden, sloot de ploeg uit Overlangel een mindere periode goed af. DESO werd zodoende gestuit in de goede reeks van de laatste weken.

GVV’57 - OVC’63 1-3 (1-3)
Al na vier minuten kreeg de thuisploeg een strafschop, die Daan Labro binnenschoot. Vanaf de aftrap kwam OVC door een treffer van Derksen meteen langszij. OVC nam het heft in handen en liep via twee doelpuntenvan Remco van Zonsbeek uit naar 1-3. Na de pauze kreeg OVC nog diverse kansen maar scoorde niet meer.

SCV’58 - NLC’03 0-4 (0-2)
NLC was veel te sterk voor tegenstander SCV. De Velpenaren kregen slechts enkele kansjes, terwijl de tegenstander uit Lith keer op keer gevaarlijk voor het Velpse doel verscheen. De 0-2 ruststand, doelpunten van Carlo Smid en Niels van Es, was dan ook een goede afspiegeling. In de tweede helft werd de score verdubbeld door Niels van Es en Teun de Groot.

SIOL - Macharen 5-5 (3-3)
In een gelijkopgaand duel schoten de spitsen van SIOL en Macharen met scherp. De ene na de andere aanval werd door beide ploegen opgezet, met veel treffers tot gevolg. Van Dinther en Falize scoorden tweemaal voor Macharen.