Logo OKSV

OKSV A1 - Ravenstein A1 (12-0)

2 mei 2009

Voorbeschouwing:

Voor deze wedstrijd konden we wederom niet over een fitte selectie beschikken.
Tymon en trainer Jeroen waren van hun vakantie aan het genieten. Ted had deze keer familieverplichtingen. Tevens was het nog afwachten of onze linksback Rick van de Berg de warming up doorkwam(hij kampte namelijk ook al 2weken met een rugblessure). De hoofdcoach had hierdoor zijn selectie uitgebreid met leider Dennis, en Remco en Kevin van het C-elftal.

Opstelling OKSV A1 (4-3-3):

Sjoerd
Rene
Luuk
Jasper
Rick B
Johan
Rick R
Perr
Roel
Erwin
Niek

Wissels:

Job voor Rick B
Remco voor Johan
Kevin voor Rick R

Wedstrijdverslag:

OKSV komt sterk uit de startblokken, er word meteen druk na voren gezet, en binnen 4minuten krijgt Johan al 2 grote kansen, helaas weet hij deze niet te benutten. We blijven doorgaan en in de 8e minuut krijgen we een corner. Hierbij word captain Niek zodanig aan zijn shirtje getrokken dat hij niet kan inkoppen! Scheidsrechter R. van Griensven kan niks anders doen dan de bal op de stip leggen. Rick Reijs neemt plaats achter de bal en schiet hem ditmaal feilloos binnen. Na deze 1-0 word het allemaal wat rommeliger, en komen wij niet echt aan voetballen toe. Zelfs Ravenstein krijgt nog een grote kans, maar gelukkig had keeper Sjoerd een engeltje op de lat. Niet veel later raakte Joopie ook het aluminium. In de 22e minuut heeft OKSV ook eindelijk weer een goeie aanval over de vleugels, waarbij Roel een perfecte voorzet aflevert en deze word door Rick binnengewerkt. Kort daarna scoort Rick ook zijn 3e van de middag(na een lange uittrap van Sjoerd). Na een halfuur geven Rick B en Johan aan dat zij niet verder kunnen, en moet onze coach ingrijpen. Hiervoor komen Remco en Job in het veld. Dit bleek geen verkeerde keuze, want vlak voor rust tekende Remco voor de 4-0 ruststand.

Na rust was het voetballend niet veel beter, en startte Ravenstein fel. Dit was maar van korte duur want 5min na rust scoorde Rick zijn 4e van de middag en 1minuut later tekende Remco ook aan voor zijn 2e van de middag. Niet veel later scoorde Niek uit een mooie vrije trap. Perr deed ook nog van zich spreken en scoorde de 8 en 9 -0 na goed voorbereidend werk van Rick R. Hierna werd Rick R vervangen door Kevin, die zijn debuut maakte in het A-elftal. Roel van Dinter scoorde de 10 treffer van de middag met een schitterend lobje. Remco raakte ook nog 2keer jammerlijk het aluminium. Vlak voor tijd scoorde Kevin bij zijn debuut de 11-0 en niet veel later bracht Niek de eindstand op 12-0.

Al met al een mooie overwinning! Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen FC de rakt op het programma. Voor de winterstop was het 0-0, deze keer zullen we moeten winnen, willen we kans blijven maken op de titel.
Op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie OKSV A1 - Ravenstein A1.

De wedstrijd OKSV A1-Ravenstein A1 eindigde in: 12-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen FC de Rakt A1 op 09 mei 2009. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps