Logo OKSV

FC de Rakt A1 - OKSV A1 (0-3)

9 mei 2009

Voorbeschouwing:

Zaterdagmiddag stond er weer een hele belangrijke wedstrijd op het programma, dit keer was FC De Rakt A1 aan de beurt! We wisten vooraf dat dit geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden, want voor de winterstop was het thuis 0-0.
Wederom hadden we weer niet een geheel fitte selectie, onze “Grote” Back Rick was nog geblesseerd, en trainer Jeroen was nog op vakantie.
Daarom was Remco weer aangesloten vanaf de c en Dennis als extra leider.

Opstelling OKSV A1 (4-3-3):

Sjoerd
Job
Tymon
Ted
Niek
Luuk
Johan
Roel
Perr
Rick
Erwin

Wissels:

Jasper voor Ted
Rene voor Erwin
Remco voor Rick R.

Wedstrijdverslag:

OKSV A1 kwam niet al te scherp uit de kleedkamer, ze verloren bijna alle duels, en hadden moeite met het fysieke spel van FC de Rakt. Ondanks het mindere spel van OKSV, kwamen ze toch een paar keer gevaarlijk voor de dag. Na een kwartier had Erwin de 1e grote kans van de wedstrijd. Helaas was zijn schot vanaf de 16 iets te slap. En werd het een prooi voor de keeper. Na 20min kwam Roel er goed door over de rechterkant en leverde een perfecte voorzet af bij Joopie, helaas raakte hij de bal niet vol en de bal ging voorlangs over de achterlijn.

5 minuten later was het wederom Roel die langs 3man ging, en vanaf 20meter met een lage schuiver de keeper van de Rakt wel wist te passeren! Hierna kwam de Rakt nog sterker opzetten, maar tot meer dan een aantal schoten van afstand kwamen ze niet. Dit kwam mede door ons centrale duo die zeer goed stonden, en keeper Sjoerd die erg attent was.

In de rust had de trainer een aantal omzettingen gedaan, om zo toch meer aan het voetballen toe te komen. Deze omzettingen bleken goed uit te pakken, want OKSV A1 kwam nu wel sterk uit de startblokken. De A1 uit Overlangel speelde goed positiespel en combineerde er rustig op los.

In de 52e resulteerde dit al tot de 0-2. Johan kwam goed door op recht en leverde een goede voorzet af bij Rick. Deze man de bal aan op de knie en schoot zeer beheerst binnen. Hierna kregen we nog een aantal goede kansen, maar waren we net niet scherp genoeg in de afronding. Het positieve was, dat we ook geen 1 kans weggaven. In de 70e min kreeg OKSV een corner, die Rick precies op het hoofd van captain Niek legde, en die kopte goed binnen. 0-3!

Toen werd c-speler Remco ingebracht en hij liet zich ook nog even gelden. Hij passeerde 3man alleen helaas stuitte hij op de keeper. Verder miste Johan ook nog een grote kans, die hij tegen de keeper schoot.

Vlak voor tijd krijgt de rakt de 1e grote kans van de wedstrijd, maar keeper Sjoerd plukte de bal van de voet van de aanvoerder van de Rakt, die alleen op hem afkwam.

Al met al was het een goede overwinning in aanloop na het Kampioenschap. Hopelijk geven wij hier woensdag wederom tegen Ulysses een goed vervolg aan!OKSV A1 heeft vandaag een uitconfrontatie afgewerkt tegen FC de Rakt A1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:45 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Moleneind Uden in Uden.

De wedstrijd FC de Rakt A1-OKSV A1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen Ulysses A1 op 13 mei 2009. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps