Logo OKSV

OKSV 1 - Estria 1 (1-3)

18 april 2004

Voorbeschouwing:

Vincent Spaan in de goal doordat beide keepers (Arno en Jochem) geblesseerd zijn.

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Vincent S
Dirk-Jan
Vincent vd L
Chris
Jeroen
Rogier
Joan
John
Ferry
Bart
Paul S.

Wissels:

Jean-Paul voor Paul S.
Paul vd W. voor Rogier

Doelpuntenmakers:

0-1
0-2
0-3
1-3 John (pen.)

Wedstrijdverslag:

OKSV 1 - Estria 1


Bron: estria.nl

Na de teleurstellende wedstrijd tegen Heerenwaarden (verlies) moest Estria vandaag 18 april aantreden tegen OKSV. Deze voor Estria altijd lastige ploeg moest bedwongen worden om weer wat vertrouwen in de groep terug te brengen.

Estria begon met goed voetbal en wist ondanks de harde wind tegen toch op de helft van OKSV te voetballen. Enkele fraaie aanvallen over verschillende schijven werden niet benut. Vooral Edwin van Kraaij en Niels (Nelis) van Lier misten goede kansen.

OKSV was gevaarlijk vanuit dode spelmomenten en het was de thuisploeg na 20 minuten een goede vrije trap die door Roel Wolf ternauwernood over de lat getikt kon worden. Estria liet zich niet van de wijs brengen en het was na 28 minuten Ferdy van Beest die een goede voorzet gaf, Niels van Lier kopte goede terug en Jeroen Weijers kon vrij inschieten. 0-1.

Estria wist nog enkele kansen te creŽren, maar vooral Gerben Jans stond enkele malen goed opgesteld en wist zo de snelle spitsen van OKSV af te stoppen.

Ruststand 0-1.

In de tweede helft een zeer goed startend Estria . Er werd goed geprofiteerd van de wind mee en het was al na 5 minuten Jeroen Weijers die een voorzet van Niels Rijke goed binnen schoot. 0-2.

Estria bleef doorgaan en wist ook al snel de 3-0 te maken. Niels Nelis van Lier schoot van 20 meter, de keeper moest lossen en Jeroen was er als de kippen bij om zijn derde van de middag te maken. 0-3.

Het was OKSV wat nu alles op alles zetten en meer ging aanvallen. De druk werd groter en in de 22e minuut konden zij gevaarlijk inkoppen uit een corner, maar het was Roel die zijn goal schoon hield.

Even later was het wel raak toen OKSV een penalty kreeg na een foutieve sliding van de voor de rest goed spelende Willem Loeffen. De bal werd onhoudbaar in de rechterhoek binnen geschoten . 1-3.

Estria bleef onder druk staan maar OKSV kreeg alleen nog in de 44e minuut een grote kans. Maar de spits van OKSV vond alweer Roel Wolf op zijn weg en zo bleef het 1-3 in Overlangel. Eindstand 1-3.Verder willen wij via deze weg alle supporters bedanken dat zij toch weer zijn komen kijken en we hopen dat we op hun steun kunnen rekenen de rest van het seizoen.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps