Logo OKSV

WHV E1 - OKSV E1 (2-8)

29 september 2007

Van onze verslaggever Harold :

Doelpuntenmakers:

0-1 Joris
0-2 Joris
1-2 WHV E1
1-3 Dirk
1-4 Dirk
2-4 WHV E1
2-5 Joris
2-6 Wouter
2-7 Nino
2-8 Thom

Wedstrijdverslag:

Op Zaterdag 29 September moest OKSV E1 naar Loosbroek voor de wedstrijd tegen WHV E1.
Gezien de ranglijst een geduchte tegenstander, namelijk 4 gespeeld 3 gewonnen en 1 verloren.

Compleet en vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd, rond de achtste minuut breekt Joris de score open met een mooi afstandschot.
Enkele minuten verder is het weer Joris die scoort na een mooi opgezette aanval over de zijkanten.
Met een 0-2 voorsprong blijkt dat we de tegenstander te veel onderschatten en gaan te aanvallen voetballen, met als gevolg de 1-2.
Nu iedereen weer bij de les is maakt Dirk na een mooie solo de 1-3.Na een omzetting bij WHV komen we meer onder druk, ene Stijn blijkt aardig te kunnen ballen, en is gevaarlijk over de zijkanten. Na Kevin er op gewezen te hebben korter op zijn tegenstander te zitten en Joris rugdekking te laten verlenen, hebben we de situatie beter in de hand.
Na ongeveer 20 minuten wedstrijd trapt Teun uit en via een goede combinatie met Nino brengt Dirk de score op 1-4.
Nog geen tel later na de aftrap is het ene Stijn die met een mooie boogbal onze goalie Teun verrast 2-4, met nog 3 minuten voor de rust brengt Joris de marge weer naar 3 goals 2-5.
In de rust wordt Rainey voor Jort gewisseld en Thom komt voor Dirk.Met de omzetting Joris op de bewuste Stijn hopen we meer controle op hem te krijgen, ook wordt er aangegeven meer druk naar voren te zetten om WHV van onze goal af te houden.Dit lukt aardig met als gevolg een paar aardige kansen. In de 10 minuut van de tweede helft stuurt Jort met een mooie pass Wouter weg die koel de 2-6 maakt, van af dat moment is WHV gebroken en kunnen we uitlopen via doelpunten van Nino weer op aangeven van Jort en Thom.
Al met al een verdiende en terechte uitslag 2-8 alhoewel de scheids 2-7 als uitslag aan geeft.
De competitiewedstrijd WHV E1 - OKSV E1 stond om 10:30 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark De Hoef in Loosbroek.

De wedstrijd WHV E1-OKSV E1 eindigde in: 2-8.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV E1 wordt gespeeld thuis tegen Berghem Sport E3 op 06 oktober 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps