René voor Kevin
Sjouke voor Bob

36e min 1-0 Bram
69e min 2-0 Jonathan

OKSV C1 heeft moeite met hekkensluiter Nulandia C3, maar wint wel met 2-0 (0-0).

Op een druilerige zaterdagochtend, heeft OKSV C1 een druilerige wedstrijd gespeeld tegen Nulandia C3, de nummer laatst op de ranglijst.
In de eerste helft waren beide ploegen in aanvallend opzicht machteloos en krachteloos. OKSV had het meeste balbezit, maar doordat het positiespel matig (‘kluitjes’ voetbal) en de passing slordig was, leidde het vele balbezit niet tot vlotte combinaties en goed uitgespeelde aanvallen. Voor rust waren er een handjevol halve kansjes, maar de enige echte kans was voor Job, die in de 32e minuut(!) de bal op de paal schoot. Nulandia wist daar helemaal niets tegenover te stellen, waardoor de eerste helft een tamme, matige vertoning was.
In de tweede helft kon het eigenlijk alleen maar beter gaan. De pauze werd gebruikt om de zaken die in de eerste 35 minuten niet goed gingen, door te spreken. Er moest met meer inzet en passie worden gespeeld en iedereen moest dat vanuit zijn eigen positie doen en de gecreëerde ruimtes gebruiken.
Dat de boodschap was overgekomen, bleek uit het feit dat in de eerste minuut na rust al meteen de 1-0 werd gescoord. Bram was vanaf de rechterkant goed naar binnengekomen en maakte zijn 3e goal van het seizoen. Daar was een goede aanval over links, via Job en Remco, aan voorafgegaan.
Dit doelpunt was het begin van een leukere en betere tweede helft. Net als voor rust was OKSV de betere ploeg, maar er werd nu beter gespeeld. Een paar minuten na de 1-0 was er een goede actie van Bram die Pim aanspeelde. Pims’ schot werd gekraakt en de rebound kwam bij Sjouke die vanuit en scrimmage bijna scoorde.
Omdat er nu meer ruimte was, kreeg ook Nulandia de kans om mee te voetballen, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Pas in de voorlaatste minuut kwam de 2-0 op het bord. De beste combinatie van de wedstrijd, via Sjouke naar Job die zijn man uitkapte en een prima voorzet gaf, werd door Jonathan op een overtuigende manier afgerond.
Daardoor eindigde een niet al te beste wedstrijd, in een terechte 2-0 overwinning. Volgende week spelen we uit tegen de C1 van Ravenstein. Dan krijgen we (op zeker) veel meer tegenstand en zullen we dus 70 minuten lang gas moeten geven.

De wedstrijd OKSV C1-Nulandia C3 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld uit tegen Ravenstein C1 op 06 oktober 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.