Logo OKSV

Festilent C2 - OKSV C1 (2-2)

22 september 2007

Van onze verslaggever Jeroen :

Voorbeschouwing:

Na de eerste nederlaag van het seizoen, wilden we graag een goede wedstrijd spelen en proberen wat punten te pakken. De 'stoute' jongetjes waren van de partij en ook Ted was van stal gehaald.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Kevin
Pim
René
Jarno R
Lennard
Remco
Bram
Job
Bjorn
Jonathan

Wissels:

Ted voor Jarno
Bob voor Lennard

Doelpuntenmakers:

0-1 Jonathan
0-2 Bjorn
1-2 en 2-2 Festilent

Wedstrijdverslag:

OKSV C1 geeft zekere voorsprong uit handen en verspeelt (onnodig) 2 punten

OKSV C1 is er in de wedstrijd tegen Festilent C2 niet in geslaagd de volle winst te pakken.
Gezien het beeld van de wedstrijd zou dit wel verdiend zijn geweest, maar voetbal is en blijft een spelletje waarbij je ze er zelf wel in moet schieten…

We begonnen uitstekend en waren de beter voetballende ploeg. Dat we na 19 minuten spelen op een 0-2 voorsprong stonden, was dan ook niet gek.
In de 11e minuut opende Jonathan de score. Daar waren een goed genomen vrije trap van Kevin en een prima voorzet van Bjorn aan vooraf gegaan. Een prima uitgepeelde en afgemaakte goal!
Acht minuten later maakte Bjorn de 0-2. Hij nam de goeie breedtepass van Remco prima aan en rondde beheerst af.
In het verdere verloop van de eerste helft was er niet veel gevaar voor beide doelen. En dus konden we de marge van 2 doelpunten tot aan de rust makkelijk vasthouden.
Maar in de tweede helft ging het mis. Niet omdat Festilent zoveel beter ging voetballen, maar meer omdat we zelf slordig werden.
Tussen de 48e en 55e minuut werden maar liefst 4 dotten van kansen op zeep geholpen. In de afwerking waren we te gehaast en niet nauwkeurig genoeg. En zoals dat zo vaak gaat, krijg je er juist dan één om de oren!!
Slap verdedigen (de één stond te ver van de man en de ander greep niet in) aan onze linkerkant leidde in de 57e minuut tot de 1-2, terwijl Festilent tot dan toe nog geen enkele echte kans had gehad. Maar ze kwamen wel weer in de wedstrijd.
OKSV verloor de controle en 3 minuten na de 1-2 kreeg Festilent een penalty, nadat Frank bij het uitkomen niet alleen de bal maar ook de man had geraakt. De penalty werd goed ingeschoten: 2-2.
Vanaf dat moment probeerde OKSV de draad weer op te pakken en werd er gecombineerd en naar voren gevoetbald. Dat ging af en toe zoals in de eerste helft, maar nu ontbrak de kracht om ook nog eens echt gevaarlijk te worden en toe te slaan.

En dus bleven we op 2-2 steken. De stilte in de kleedkamer was ‘oorverdovend’ en sprak boekdelen. Iedereen baalde als een stekker!

A.s. woensdag gaan we het er op de training nog eens over hebben (niet alleen over de ‘minnen’ maar zeker ook over de ‘plussen’) en dan gaan we er volgende week zaterdag, tegen Nulandia, weer flink tegenaan.De wedstrijd Festilent C2-OKSV C1 eindigde in: 2-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld thuis tegen Nulandia C3 op 29 september 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps