Logo OKSV

Estria C1 - OKSV C1 (3-1)

3 februari 2007

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark De Kranenhof in Escharen werd vandaag om 12:45 uur afgetrapt voor de wedstrijd Estria C1 - OKSV C1.

De wedstrijd Estria C1-OKSV C1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld thuis tegen Montagnards C1 op 10 februari 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.
OKSV C1 kan de voorsprong niet vasthouden en verliest 1e duel na de winterstop.Vooraf wisten we dat de uitwedstrijd tegen Estria alle behalve een makkie zou worden. Voor de winterstop hadden we al eens met 4-0 verloren, dus … Met Rick i.p.v. Roel, zonder Ted en de geblesseerde Jarno moesten we proberen onszelf en de tegenstander te laten zien dat we sindsdien zijn gegroeid.

De start was bijzonder goed! Kevin schoot in kansrijke positie, de bal in de 2e minuut over. En de 2e kans resulteerde 2 minuten later de in de 0-1. Doelpuntenmaker was Rick Reijs, die na een diepe bal van Erwin zijn directe tegenstander uitkapte en de bal onder de keeper door binnenschoof. De perfecte start!
Daarna bleven we nog 15 minuten de betere ploeg, waarin we nog een paar kansen kregen en niets weggaven. Maar daarna werd Estria sterker en sterker, zonder echt grote kansen te creëren. Het zette ons goed vast en ging één op één spelen, waardoor het lastig werd om onder de druk vandaan te komen. Een bal die vanuit een corner rechtstreeks op de lat werd geschoten was het gevaarlijkste moment. Voor de rest hadden onze verdedigers het lastig, maar werd er geconcentreerd en goed gewerkt. Frank had een goeie dag. En zo was de 0-1 ruststand een feit. We hadden we wilden! In tegenstelling tot de 3-0 achterstand waar we halverwege de eerste wedstrijd tegenaan hadden gekeken, hadden we echt iets om voor te knokken!

Maar de tweede helft liep niet zoals we hadden gehoopt. Estria had een paar omzettingen gedaan en wij waren niet in staat om daarmee om te gaan. Binnen 15 minuten stond het 3-1, doordat een groot aan OKSV-spelers niet meer de macht en met name de kracht hadden om de noodzakelijke tegenstand te bieden. Toen bleek ook (en eigenlijk in de eerste helft ook al een beetje) dat we nog 10 zware wedstrijden voor de boeg hebben. Iedereen zal vol aan de bak moeten om de punten bij elkaar te sprokkelen. Dat betekent dat we elke woendagavond flink aan de bak moeten.

Volgende week spelen we om 14.30 thuis tegen Montagnards C1. We hopen op veel support, want dat hebben we waarschijnlijk nodig. Tot dan!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps