Logo OKSV

Gemert C2 - OKSV C1 (3-2)

3 maart 2007

Wedstrijdverslag:

Eerste kennismaking met kunstgras, bevalt OKSV C1 niet: 3-2 verlies tegen C2 van Gemert.

Op een (wederom) koude en gure wedstrijddag, is OKSV C1 er niet in geslaagd om punten te pakken. Op het kunstgrasveld van het grote complex in Gemert, was de C2 van deze club net ietsje sterker. Het feit dat deze jongens gewend waren om op kunstgras te spelen, heeft daar beslist aan bijgedragen.

Na 8 minuten keken we tegen een 1-0 achterstand aan. Nadat er tot 2x toe was verzuimd de bal uit een scrimmage voor het doel weg te werken, kwam de tegenstander op een voorsprong.
Vier minuten later kreeg Bjorn de uitgelezen mogelijkheid om de zaak in evenwicht te brengen, maar hij miste vanaf 5 meter en schoot naast.
De wedstrijd was aardig in evenwicht en er stonden weinig uitgespeelde kansen. Het was dan ook erg vervelend dat de tweede halve mogelijkheid voor Gemert, door weifelend optreden van onze rechtsback en keeper, de 2-0 betekende.
Daarna was Gemert de betere en slimmere (duwtje hier, schopje daar, even shirtje trekken..) ploeg. Ze kregen nog 2 kansen om de voorsprong te vergroten, maar wisten deze niet te benutten, waardoor we met een 2-0 achterstand gingen rusten.
In de rust geprobeerd de zaak weer op de rails te krijgen. Een beter en gedurfd positiespel met meer beweging en agressiviteit, dat was de opdracht. We moesten proberen zo snel mogelijk te scoren, om terug in de wedstrijd te komen.
Dat het in de 42e minuut 3-0 werd, was dan ook niet de bedoeling. Een middenvelder van Gemert kreeg te veel tijd en te veel ruimte om vanaf 16 meter de bal onhoudbaar binnen te schieten. Dit was de 3e keer deze middag dat ons aandeel in hun doelpunten net zo groot of zelfs groter was, dan hun eigen aandeel!
Maar daarna toonde OKSV haar ware aard. Twee minuten na de 3-0, maakte Roel na een lange rush 3-1. Dat doelpunt gaf het elftal moed.. Er werd vanaf dat moment nog meer strijd geleverd. En de 3-2 in de 59e minuut, was dan ook verdiend te noemen. Roel kapte de keeper fraai uit en schoot de bal met zijn linkervoet binnen. Nu hadden we weer echt iets om voor te knokken.
Er ontstond een wedstrijd op het scherpst van de snede. Gemert was, zoal eigenlijk de gehele tweede helft, nauwelijks gevaarlijk en de druk van OKSV werd steeds groter.
In de 61e minuut had Jonathan de 3-3 op zijn schoen, maar zijn inzet ging via een been van de tegenstander over.
OKSV bleef aandringen, de centrale verdedigers schoven mee in. Over het hele veld ontstonden man-tegen-man-gevechten. De allerlaatste aanval werd door Erwin opgezet. Hij omspeelde een tweetal tegenstanders en had toen de bal op Roel moeten spelen, die op dat moment in kansrijke positie stond. Maar helaas lukte dit niet!!
Na iets meer dan 70 minuten moesten we concluderen dat we de kans op punten deze middag hadden laten liggen. Waar we voor de winterstop, een klasse lager, nog ongestraft foutjes konden maken, blijkt dat nu niet meer te kunnen. Daar moeten we gewoon van leren, dan is het niet erg!

Komende zaterdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd van 2007. We spelen dan om 14.30 uur tegen HBV C1. Tot dan.De wedstrijd Gemert C2-OKSV C1 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld thuis tegen HBV C1 op 10 maart 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps