Logo OKSV

JVC Cuijk C2 - OKSV C1 (3-0)

31 maart 2007

Wedstrijdverslag:

OKSV C1 verliest terecht, maar geflatteerd, met 3-0 van koploper JVC C2

OKSV C1 is erin geslaagd om het de koploper erg lastig te maken, maar helaas heeft dat geen punten opgeleverd. In een wedstrijd waarin keihard is gewerkt, kwamen we als elftal uiteindelijk net wat kwaliteit tekort om de koploper echt op de knien te krijgen.

De stevige wind speelde een belangrijke rol bij het tot stand komen van de eerste treffer. In de 16e minuut draaide de bal vanuit een vrije trap vanaf links, gedragen door de wind, richting de 2e paal. Frank wist de bal weg te boksen, daarbij (onbedoeld) gehinderd door een aantal (eigen) spelers, waarna de bal weer werd ingebracht en het Roel net niet lukte om de bal van de lijn weg te halen. Vr die tijd was JVC nog helemaal niet gevaarlijk geweest en was de grootste kans zelfs voor ons. Want in de 9e minuut had Roel, op aangeven van Erwin de mogelijkheid op 0-1, maar de bal stuitte ongelukkig op waardoor hij m niet lekker kon raken.

In de gehele eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Er was absoluut geen sprake van een klassenverschil. Op basis van een uistekende mentaliteit en strijdlust bleven we gelijke tred houden. Erwin had de kans op de 1-1 maar kon de bal, nadat hij m met de borst had gecontroleerd niet voldoende vaart en richting geven, waardoor de bal voorlangs hobbelde.
Tijdens de rust was er het geloof dat we voor een stuntje konden zorgen. Maar meteen na de hervatting bleek dat JVC scherper uit de kleedkamer was gekomen. En dat leidde ertoe dat in de 4e minuut na rust, slap verdedigen werd afgestraft, waardoor we (te) snel tegen een 2-0 achterstand aankeken.
Direct na de aftrap kreeg Roel een kans om tegen te scoren. Hij had gezien dat de keeper te ver voor zijn doel stond. Maar deze keer ontbrak het geluk van vorige week, en de bal zeilde het doel voorbij. Nog geen minuut later kreeg JVC een prima kans, maar goed uitkomen van Frank en een redding van Luuk op de lijn, voorkwam de 3-0.
In de 48e minuut kregen we een vrije trap op een kleine 20 meter van het doel. Erwin mikte richting kruising, maar ook nu was de wind spelbreker en zorgde ervoor dat de bal rakelings voorlangs ging.
Vijf minuten later sloeg de schrik om het hart toen Frank, na een prima redding, opzettelijk tegen het hoofd werd geschopt. De uitstekende leidende scheidsrechter schatte de situatie goed in en stuurde de spits van JVC voor 5 minuten van het veld. Frank krabbelde weer overeind en kon verder spelen. Tijdens die man-meer-situatie hebben we uit een corner n goede kans gekregen, maar Erwin raakte de bal niet lekker en kopte over.
Daarna was JVC de betere ploeg, zonder dat ze echt gevaarlijk werden. Een tweetal vrije trappen vanaf rand 16 meter, werden door Frank rustig gepakt.
Twee minuten voor het verstrijken van de officile speeltijd maakte JVC de (geflatteerde) 3-0
en was de wedstrijd definitief gespeeld.
En dus moesten we met lege handen naar Overlangel. Het goeie aan deze wedstrijd was het feit dat de meeste jonge jongens zich over en groot deel van de wedstrijd goed staande hebben weten te houden. Het is voor hen erg moeilijk om voetballend overeind te blijven, maar dankzij een prima instelling kunnen ze behoorlijk compenseren en dat is prettig om te constateren.

In de komende weken spelen we o.a. nog tegen de nummers 2,3 en 4 van de ranglijst. Vandaag hebben we in ieder geval ervaren dat we zeker niet worden weggespeeld als de inzet in orde is.
A.s zaterdag spelen we om 13.00 uur (dus niet 14.30 uur!!) thuis tegen Montagnards C1.
Uiteraard zijn al onze fans weer van harte welkom.
Op het De Groenendijkse Kampen in Cuijk werd vandaag om 11:45 uur afgetrapt voor de wedstrijd JVC Cuijk C2 - OKSV C1.

De wedstrijd JVC Cuijk C2-OKSV C1 eindigde in: 3-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld thuis tegen Montagnards C1 op 07 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps