Wedstrijden 2006/2007

OKSV 1 - Boskant 1
Uitslag: afgelast

12 november 2006

De wedstrijd OKSV 1 - Boskant 1 zou zondag 12 november 2006 om 0:00 uur plaatsvinden, maar is afgelast.

Vandaag zou er om 14:30 uur afgetrapt worden op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel voor de wedstrijd OKSV 1 - Boskant 1 onder leiding van scheidsrechter J.M.A. Oppers. De wedstrijd is AFGELAST.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen NLC'03 1 op 19 november 2006.

Bron: Brabants Dagblad

Avesteyn leek thuis tegen Ravenstein op een nederlaag te worden getrakteerd. Na een klein uur stonden de bezoekers met 0-2 voor, maar na een stormachtig laatste halfuur trok Avesteyn toch de winst naar zich toe: 3-2. Tommie van de Berg maakte de winnende treffer.

Avesteyn - Ravenstein 3-2 (0-1)
„Ik heb de jongens in de rust gevraagd of ze wel wilden voetballen. Nou, ze hebben heel goed geluisterd”, concludeerde Avesteyn-trainer Peter van de Heijden na afloop van het duel met Ravenstein. De bezoekers namen via Gijs van de Broek en David Galle een voorsprong, waarna Avesteyn het laatste halfuur alles in het werk stelde om terug te komen. De aanvallende tactiek leverde succes op. Roy Wijlaars bracht met twee treffers zijn ploeg langszij, waarna Tommie van de Berg in de slotfase zelfs voor de winst van Avesteyn zorgde.

WHV - NLC’03 0-4 (0-1)
Zonder spelverdeler Mark Wonders (schorsing) en de snelle Harold Lunenburg (rug) ontbreekt een hoop creativiteit in de ploeg van WHV. Dat bleek gisteren wel in het thuisduel met NLC’03. Bij die ploeg liep wel een speler rond die het verschil kan maken: Arjen van Santvoort. Met twee prachtig benutte vrije trappen gaf hij zijn visitekaartje af. Roy Kouwenberg zette ook twee treffers achter zijn naam.

Ruwaard - FC Schadewijk 1-3 (0-2)
Ruwaard degradeerde afgelopen seizoen van de vierde naar de vijfde klasse, maar kan ook op dit niveau geen potten breken. De Ossenaren hebben op de ranglijst alleen nog OKSV onder zich. FC Schadewijk was vooral de eerste helft de betere ploeg en ging door toedoen van Niels van Bakel en Hamza Dogan met 0-2 de rust in. Na de thee kwam Ruwaard opzetten, zodat de derby wat kleur kreeg. Patrick van Asperen bracht met zijn doelpunt de spanning terug in de wedstrijd en Ruwaard kreeg kansen op de gelijkmaker. Ibi Dundar zorgde er diep in de tweede helft voor dat de drie punten toch meegingen naar sportpark De Neervelden.

Ulysses - Maaskantse Boys 0-0
Een draak van een wedstrijd. Zo kan de wedstrijd tussen Ulysses en Maaskantse Boys het best worden bestempeld. Beide ploegen konden in een slechte wedstrijd weinig tot geen kansen creëren. De gasten uit Maren- Kessel konden niet profiteren van de rode kaart van Remy van de Camp, die al voor rust de douche moest gaan opzoeken nadat hij een doorgebroken speler onderuit had gehaald.