Logo OKSV

OKSV C1 - FC Uden C2 (21-1)

26 augustus 2006

Van onze verslaggever Jeroen Ermers :

Wedstrijdverslag:

OKSV C1 wint met 21-1 en bereikt volgende bekerronde!!!

Met een derde opeenvolgende overwinning, heeft OKSV C1 zich afgelopen zaterdag geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi.
Eerlijkheidshalve dient wel vermeld te worden dat de tegenstander uit Uden (de C2 van de plaatselijke FC, met maar 10 spelers!!), van een dusdanig niveau was, dat de uitslag ‘normaal’ genoemd mag worden.

De doelpuntenmachine rolde over het veld, en na een paar snelle goals was de weerstand, voor zover daarvan sprake was, snel gebroken.
De kans is daarom groot dat het volgende week, wanneer de competitie van start gaat, weleens wat minder makkelijk zou kunnen gaan. Wat meer tegenstand zou daarom wat beter zijn geweest, maar goed.
De (lange) uitblinker van de middag was Erwin die (zonder directe tegenstander!!) maar liefst 10 keer het net wist te vinden. Wat best eens een record in de geschiedenis van onze club zou kunnen zijn.
Ook Kevin met 5, Roel met (maar?) 4 en Job en Ted met elk 1 treffer, deden een flinke duit in het zakje.

Komende zaterdag beginnen we met een uitwedstrijd, en gaan we naar Gassel. Zijn we in staat om deze goede reeks voort te zetten? Wie weet!
Woensdag flink trainen en dan zien we wel!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps