Logo OKSV

Excellent C2CO - OKSV C1 (1-9)

23 augustus 2006

Van onze verslaggever Jeroen Ermers :

Wedstrijdverslag:

C1 zo goed als zeker verder in de beker!

OKSV C1 heeft zo goed als zeker de 2e ronde van het bekertoernooi bereikt. Na de 4-3 overwinning van afgelopen zaterdag, werd er woensdag avond in Oploo, met maar liefst 9-1 gewonnen van Excellent C2.

Dat het lastig is om tegen een relatief zwakke tegenstander de gehele wedstrijd scherp en geconcentreerd te blijven, is wel weer gebleken. Want het spel van OKSV was slechts bij vlagen goed.
Natuurlijk is het zo dat we nog maar één keer hebben getraind en dat dit nieuwe team nog moet wennen. Maar juist tegen een wat mindere tegenstander, zou dat juist moeten kunnen. Dus ondanks het goede resultaat is er nog voldoende werk aan de winkel, om zowel individueel en als team te groeien.

De ruststand was 4-0, door een doelpunt van Kevin, 2 doelpunten van Roel en een treffer van Erwin. Na rust werd de score uitgebouwd door Roel (3x) en Erwin en Job met ieder één goal. Doelman Frank had een relatief rustige avond en de nieuwe spelers hebben het redelijk tot goed gedaan.

Zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen de C2 van Fc Uden. Wanneer we die wedstrijd winnen zijn we zeker en ronde verder.
Tot zaterdag.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps