Logo OKSV

OKSV C1 - Achilles Reek C1 (4-3)

19 augustus 2006

Van onze verslaggever Jeroen Ermers :

Wedstrijdverslag:

Gebroeders van Dinther spelen hoofdrol in gewonnen bekerduel!

Afgelopen zaterdag hebben we onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 4-3 gewonnen. Met maar liefst 5 nieuwe jongens in het team (Jarno, Pim, Kevin, Sjouke en Bjorn) die voor het eerst een volledige wedstrijd op een groot veld moesten spelen, is dat een prima prestatie.
Het is duidelijk dat die nieuwe jongens nog moeten wennen aan het grote veld, hun nieuwe teamgenoten, soms een andere positie en óók aan de grotere, stevigere en snellere tegenstanders. Maar dat is niet erg, dat hoort erbij en het zal nog wel even duren (veel spelen, veel trainen) voordat dit een beetje vertrouwd zal zijn.

OKSV begon de wedstrijd voortvarend en stond na een klein kwartier op een 1-0 voorsprong. Topscorer Roel, die al wat kansen had laten liggen, prikte raak. Nog geen twee minuten later was het 2-0 door Erwin. Het was dan ook jammer dat de tegenstander uit Reek, meteen na de aftrap tegenscoorde, omdat onze achterhoede niet scherp genoeg was. Nog voor rust wist Roel wederom te scoren, maar kregen we ook weer (te) snel en (te) makkelijk een doelpunt tegen. Dit betekende dat we met een minimale voorsprong van 3-2 gingen rusten, waar we gezien het aantal kansen een grotere voorsprong hadden moeten hebben.
Waar de ene van Dinther lekker aan het ballen was, had de ander , Luuk , het wat minder naar zijn zin. Al vroeg in de wedstrijd verdraaide hij zijn knie, waardoor er in de rust een ambulance nodig was om hem af te voeren. Nadat Luuk ‘buiten bewustzijn’ en ‘gespalkt’ was afgevoerd, moesten we nog 35 minuten, onder broeierige omstandigheden, aan de bak.

In de tweede helft kwamen we door Roel op 4-2, maar maakten we het onszelf wéér lastig, door slap te verdedigen en slordig omspringen met de kansen, waardoor de tegenstander in de wedstrijd kwam en bleef (4-3). Uiteindelijk haalden we op ons tandvlees het einde van de wedstrijd. En konden de 5 debutanten terugkijken op een geslaagd debuut.
Komende woensdag gaan we naar Oploo, om de 2e bekerwedstrijd te spelen. En a.s. zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen Fc Uden.

Tot dan. Luuk beterschap!!!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps