Logo OKSV

OKSV Seizoensafsluiting 2012-2013

31 mrt 2013

Op zondag 28 april organiseert de spelersraad van OKSV i.s.m. het bestuur wederom een gezellige seizoensafsluiting in en om de OKSV kantine. Die dag speelt het eerste om half drie thuis tegen GVV '57 en het tweede om 11.00 tegen Berghem Sport.

Er is weer een loterij met diverse mooie prijzen voor jong en oud. Het rad voor de loterij draait van half 2 tot kwart over 2 en daarna weer na de wedstrijd van het eerste.

Natuurlijk zal er ook weer worden gestreden om de Eddy Treitel Trofee, met een aparte categorie voor de jeugd. Kunnen Paul vd Burgt en Tim van Poppelen hun titels prolongeren?

Na de wedstrijd van het eerste en zullen spelers en vrijwilligers worden bedankt en in het zonnetje gezet. Zo zijn er huldigingen voor 'Vrijwilliger van het jaar', de meest waardevolle speler per elftal en natuurlijk de 'Bart Marijnissen trofee'.

Er wordt gezorgd voor vermaak voor de kinderen via o.a. een springkussen. Iedereen die OKSV een warm hart toe draagt is van harte welkom! We hopen wederom op een gezellige dag en een massale opkomst!

Spelersraad OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps