Logo OKSV

Nieuws van voetbalvereniging OKSV - Pool 2005/2006

Jij doet toch ook mee???

1 aug 2005

Nieuws van voetbalvereniging OKSV - Toto 2005/2006

Iedereen is nog lekker op vakantie, toch zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen al weer in volle gang. Zo is ook de internetredactie van OKSV weer actief. Dol als wij zijn op het houden van een voetbalpoule kunnen we niet wachten tot het komende WK. in Duitsland. Voor de mensen die hun voetbalkennis graag etaleren is ook voor het seizoen 2005-2006 weer een toto georganiseerd.

De bedoeling van de toto is dat de verrichtingen van onze 3 senioren elftallen moeten worden voorspelt voor het komende seizoen. Aangezien OKSV goed heeft ingekocht voor het komende seizoen zijn de verwachtingen hoog gespannen!!!!

Wie interesse heeft om OKSV te steunen en gezellig een seizoen met onze toto mee te doen willen we graag verwijzen naar de internetsite: http://www.oksv.nl/pool. Op de site staat precies beschreven hoe een en ander moet worden ingevuld om mee te kunnen spelen. Het invullen is vrij eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag. De eerste prijs bedraagt maar liefst 75,-- dus dat is een aardige prijs dachten wij. Daarnaast zijn er ook nog andere prijzen te verdienen.

De kosten bedragen 2,-- per inschrijving en kunnen betaald worden bij:
Chris Kamps, Jan Reijs of Paul van de Burgt of kan worden overgemaakt. Voor meer informatie kijk op http://www.oksv.nl/pool.

Wij hopen op veel deelnemers aan onze toto en wensen iedereen een prettige voortzetting van de vakantie.

De internetredactie van OKSV
http://www.oksv.nl/pool
pool@oksv.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps