Logo OKSV

KlikSport: 'Macharen wil minimaal punt tegen De Willy's'

09 sep 2012

MACHAREN - Als speler voetbalde hij Erp, UDI'19, Gemert, O.S.S.'20, Norbert en Berghem Sport. Trainer was hij bij Norbert en jeugdtrainer bij Erp, Gemert en Berghem Sport. Dit seizoen staat Ad van der Venne (46) voor een nieuwe uitdaging als eindverantwoordelijke bij Macharen. "Ik zit hier bij een gezellige, gemoedelijke voetbalvereniging."

Als voetballer had hij altijd de ambitie om voor het hoogste te gaan. Dat is als coach niet het geval. "Als trainer wil ik gewoon plezier hebben in het werken met een groep spelers. Als het Macharen en mij bevalt, zou dat best een lange periode kunnen worden." Macharen is zijn nieuwe uitdaging. Na een goed gesprek besloot hij 'ja' te zeggen tegen zijn nieuwe club. De doelstelling is duidelijk: "We willen meer punten halen dan het vorige seizoen. Dat waren er toen 25, nu spelen we twee duels meer en ga ik uit van ongeveer 30. Het aantal punten is echter niet het belangrijkste. Het doel is dat individuele spelers beter worden."

Puzzelen
Over de voorbereiding en de bekerduels is Van der Venne redelijk tevreden. Over de eerste competitiewedstrijd afgelopen zondag tegen Achilles Reek (1-4 nederlaag) echter niet. Tegen De Willy's moet het morgen beter. "Helaas missen we nu al een drietal basisspelers. Dan merk je dat het al puzzelen wordt om een goed elftal binnen de lijnen te brengen. Toch ga ik uit van minimaal een punt bij de Willy's."

Wedstrijden 6e klasse E:
-De Willy's - Macharen
-OKSV - Maaskantse Boys
-SBV - VIOS'38
-Achilles Reek - Astrantia
-VCO - GVV'57
-SIOl - SCV'58

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps