Logo OKSV

Uitnodiging Ouderbijeenkomsten OKSV-Herpinia Combi teams

21 aug 2012

Geachte ouders van leden van OKSV die het komend seizoen in een combinatieteam OKSV-Herpinia voetballen,

In het kader van "Ouders graag gezien" willen wij u uitnodigen voor de aftrap van het nieuwe seizoen door middel van een ouderbijeenkomst per team. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders, leiders en trainers om per team het komende nieuwe seizoen te bespreken.

Maar ook wil OKSV en Herpinia u graag nader informeren over de diverse ontwikkelingen binnen de clubs en het team, afspraken maken voor het komende seizoen etc en krijgt u uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze bijeenkomst zal begeleid worden door iemand namens de werkgroep "Ouders graag gezien". Ook zal deze persoon zorgen voor het opstellen van de notulen die daarna via de leiders worden verspreid. Eventuele actiepunten voor Technische Commissie of Jeugdbestuur zullen door hen doorgeleid worden.

Daarom zien wij u graag volgens onderstaande planning in de kantine van Herpinia, de bijeenkomst zal naar onze inschatting ongeveer 45 minuten duren. Het begint om 20:30 uur.

Mede in het belang van uw kind rekenen wij op uw komst. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn dan graag afmelden bij Peter van den Hoogen.

E1 combinatieteam : Donderdag 16 augustus
F1 combinatieteam : Woensdag 22 augustus
D2 combinatieteam : Woensdag 29 augustus

Website Herpinia

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV D2, OKSV E1 en OKSV F1 nieuws :

Meer OKSV D2, OKSV E1 en OKSV F1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps