Logo OKSV

Arena Lokaal: 'Jubileumeditie zomermarkt Overlangel met loterij '

05 jul 2012

OVERLANGEL - In Overlangel wordt op zondag 15 juli de vijfentwintigste Zomermarkt gehouden. Publiek is op deze dag van harte welkom van 9 tot 17 uur. Om deze jubileumeditie een extra feestelijk tintje te geven krijgt iedere bezoeker een gratis lot, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Daarnaast kunnen de kids de hele dag gratis genieten van de draaimolen, mede mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging Overlangel-Herpen en de Dorpsraad Herpen.

De Zomermarkt in Overlangel heeft een heel eigen karakter. Van de ruim driehonderd kramen wordt ruim de helft bezet door mensen uit Overlangel, Neerloon en Keent. Daarbij komen veel oud-inwoners op deze dag terug naar het dorp, om op bezoek te gaan bij familie en bekenden en gezellig bij te praten. Dit zorgt voor een vertrouwde en gezellige sfeer. Naast de kramen worden ook diverse grondplaatsen gevuld met allerlei spullen, van zolderopruiming tot bijna professionele verkopers van tweedehands goederen. Levende have is niet toegestaan op de markt.
Natuurlijk worden ook diverse plekken ingericht waar de bezoekers even kunnen zitten met een hapje en een drankje en er klinkt live muziek.

De entree bedraagt drie euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis de markt op. Parkeren kan kosteloos.

De Zomermarkt wordt jaarlijks georganiseerd door voetbalvereniging OKSV, korfbalvereniging TOG en carnavalsvereniging De Nachtgravers. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de clubkassen van deze verenigingen.

Bron: Arena Lokaa

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Overige nieuws :

Meer Overige nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps