Logo OKSV

KlikSport: 'Manders: 'Wil beter worden als trainer''

22 dec 2011

OVERLANGEL - Dirk-Jan Manders is volgend seizoen niet meer trainer van een eerste elftal. De keuze voor het tweede team van DAW heeft hij echter bewust genomen. "Ik ben een beginnende trainer en wil graag beter worden. Ik denk dat ik daarvoor de juiste stap maak."

OKSV verlengde onlangs het contract met Manders niet, maar de trainer had daarna niet te klagen over belangstelling. DAW klopte snel op de deur en na een gesprek waren ze positief over een samenwerking. "De club DAW voldoet aan al mijn wensen. Ik wilde naar een mooie, grote club met een goede organisatie en een goed technisch beleidsplan. Het tweede elftal speelt tweede klasse reserve, een goed niveau. Ik kan nu ook meekijken bij een ervaren hoofdtrainer op een hoger niveau. Bovendien is het een voordeel dat Schaijk lekker dichtbij is."

Manders verwacht een toegevoegde waarde te zijn voor DAW. "Ik hoop ze voldoende te kunnen bieden met de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan als hoofdtrainer van OKSV. Ik heb het geluk te mogen werk met een hele goede lichting goede voetballers.

Promotie?
Manders wil het seizoen met OKSV zo goed mogelijk afsluiten. "Met de overwinning van de laatste wedstrijd voor de winterstop op de Willy’s hebben we de aansluiting gevonden met de top van de 6e klasse. Doelstelling was en is om ons daar te handhaven zodat we eind van het seizoen kunnen meespelen voor promotie. Het is zaak om scherp te blijven zodat we daarin mee kunnen doen."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps