Logo OKSV

Manders: 'Ieder nadeel heb z'n voordeel'

02 dec 2011

OVERLANGEL - Na drie seizoenen komt er een einde aan de werkzaamheden van Dirk-Jan Manders als hoofdtrainer van OKSV. Dit tot grote teleurstelling van de accountmanager. "Het is niet gebeurd in goed overleg zoals ik had gehoopt." OKSV in de steek laten, zal hij echter nooit doen. "Want het is en blijft mijn club."

"Het lijkt wel een beetje op het UDI'19-verhaal." Daar kreeg Chris van den Dungen te horen dat zijn contract niet werd verlengd, in Overlangel volgde een vergelijkbare situatie. "We hebben al zeven duels niet verloren en we voetballen steeds beter. Ik hoorde ook goede geluiden uit de groep. De clubleiding wil het echter gaan proberen met een trainer buiten Overlangel en wilden de 'houdbaarheidsdatum' niet laten verlopen. Ook hadden ze wat geluiden uit de selectie gehoord dat ze een nieuw gezicht wilde zien, maar ik heb dat niet gemerkt. Ik had er niet op gerekend en de manier waarop er is gecommuniceerd is teleurstellend."

Gemotiveerd
Hij verwerkte zijn teleurstelling en wil er dit seizoen het beste van maken. "Ik was blij dat we afgelopen zondag niet hoefden te voetballen. Maar we hebben deze week weer getraind met een gemotiveerde groep. Aansluiting met de top in 6F blijft de doelstelling. Zondag treffen we OVC'63, een ploeg die voor de titel gaat. Een moeilijke doelstelling, want ik schat FC Uden als een klasse apart. Het eerste duel met OVC'63 verloren we en we zijn erg gebrand om nu van ze te winnen. Zondag zijn we zeker niet kansloos."

Ge´nteresseerde clubs
Hoe ziet de sportieve toekomst van Manders eruit? Goed, kan al snel worden geconcludeerd. "Ik ben al benaderd door een aantal mooie clubs in de buurt, groter dan OKSV. Een lekker gevoel is dat. Ik ga zeker op gesprek bij deze verenigingen. Ik ben benieuwd om in de keuken van andere clubs te kijken en te leren. Je kunt bij mijn situatie wel zeggen: 'Ieder nadeel heb z'n voordeel'."

Programma 6e klasse F:
-OKSV - OVC'63
-FC De Rakt - Achilles Reek
-Irene - VCO
-SCV'58 - Boerdonk
-Macharen - De Willy's

Stand 6e klasse F:
1. FC Uden 9-25
2. OVC'63 10-22
3. De Willy's 10-21
4. FC De Rakt 9-18
5. OKSV 10-17
6. Irene 10-12
7. Macharen 10-12
8. Achilles Reek 10-9
9. SCV'58 10-9
10. VCO 10-7
11. Boerdonk 10-6

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps