Logo OKSV

KlikSport: '6F: FC Uden vermorzelt De Willy's'

02 okt 2011

UDEN - FC Uden heeft De Willy's weer met beide benen op de grond gezet. De nieuwe koploper in de 6e klasse F haalde zondagmiddag verwoestend uit: 8-0.

Thijs van de Voort, speler van FC Uden, was uiteraard na afloop van het duel erg tevreden. "We stonden allebei bovenaan. Als je het dan zo neer kunt zetten, is dat zeker niet verkeerd." FC Uden begon goed aan de wedstrijd, maar kleine kansen werden niet benut. De Willy's probeerde ook aanvallend wat uit te richten, maar wist niet te scoren. Toen de thuisploeg de 1-0 maakte, begon het echt te draaien. Met rust stond het 3-0 en al snel in de tweede helft werd het 4-0. De Willy's was gebroken en kon een monsternederlaag niet voorkomen. Van de Voort: "We zijn heel erg blij met deze overwinning. Het is belangrijk om de competitie goed te beginnen. Maar of wij de absolute titelkandidaat zijn, weet ik niet. We zien OVC'63 en FC De Rakt als serieuze concurrenten. "

Gestaakt
De andere titelkandidaten kwamen zondagmiddag ook in actie. Voor OVC'63 duurde de wedstrijd tegen Irene geen 90 minuten, want het duel werd gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. FC De Rakt speelde de wedstrijd wel uit en won met 3-2 van Irene. Macharen doet met een vierde plaats goed mee in de 6e klasse F. Zondag won het met 0-2 van Achilles Reek dankzij treffers van Vince van Uden en Chris van Breda.

Uitslagen 6e klasse F:
-FC De Rakt - Irene 3-2
-OVC'63 - SCV'58 gestaakt (blessure scheidsrechter)
-Achilles Reek - Macharen 0-2
-FC Uden - De Willy's 8-0
-VCO - Boerdonk 4-2

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps