Logo OKSV

KlikSport: '6F: FC Uden moet aan de bak'

30 sep 2011

UDEN - FC Uden wil terug naar de vijfde klasse. De Udenaren zijn in ieder geval goed op weg om mee te doen om de prijzen in de 6e klasse F. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen, maar zondag wacht de eerste serieuze krachtmeting.

FC Uden treft zondag op eigen veld De Willy's. Of te wel de enige ploegen die nog geen punt verloren. De Willy's is koploper omdat ze een wedstrijd meer speelden. De ploeg uit Wilbertoord werd door de kenners niet genoemd als titelkandidaat en verrast vriend en vijand. Het is natuurlijk wel zo dat er na vier gespeelde wedstrijden nog niets gezegd kan worden over de daadwerkelijke sterkte van een ploeg.

Wisselvallig
OVC'63 is een andere kanshebber voor de titel. De Oijenaren moeten dan echter wel de wisselvalligheid uit de ploeg halen. Zondag ging trainer Marc Verhaar (assistent-trainer Cees van der Linden bekeek zoon Tom bij sv TOP) met 4-2 onderuit bij Irene. Zondag krijgt OVC'63 een kans op revanche tegen SCV'58. De Velpenaren wonnen zondag met 4-2 van Achilles Reek. De gasten verloren en deden dat voornamelijk door het maken van fouten. Zondag willen ze dat zeker anders doen als Macharen op bezoek komt. OKSV, dat zondag vrij is, kende afgelopen zondag een productieve dag. Boerdonk kreeg met maar liefst 5-0 klop. Afgelopen weekend oefende de ploeg van trainer Dirk-Jan Manders tegen het tweede van DAW en verloor het met 4-1.

Programma 6e klasse F:
-OVC'63 - SCV'58
-Achilles Reek - Macharen
-FC Uden - De Willy's
-VCO - Boerdonk
-FC De Rakt - Irene

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps