Logo OKSV

KlikSport: 'Verhaar: 'OVC'63 wil kampioen worden''

24 sep 2011

OIJEN - Marc Verhaar trainde de laatste drie seizoenen het eerste van Macharen. De druk om kampioen te worden had hij nooit in het kerkdorp, maar dit seizoen bij OVC'63 legt hij de lat wel hoog. "We gaan voor de titel, al zal het moeilijk worden."

De start van de competitie was voortreffelijk met een 1-6 overwinning op FC De Rakt. "Die ploeg miste wat spelers. Ik denk niet dat ze mee gaan doen om het kampioenschap. Voetballend zijn ze goed, maar fysiek komen ze soms iets tekort. FC Uden zie ik als de grootste titelkandidaat. Voetballend zijn die waarschijnlijk nog iets sterker dan ons." Over de selectie van OVC'63 is hij erg te spreken. "Wij hebben gewoon een sterke ploeg. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we slim en fysiek goed. Bovendien hebben we spelers die het verschil kunnen maken." Verhaar is als hoofdtrainer verantwoordelijk voor het eerste elftal, maar krijgt regelmatig hulp van assistent Cees van der Linden. "Als hij tijd heeft, is hij er. Cees voegt veel toe tijdens trainingen. Hij heeft er veel verstand van en de spelers steken er dingen van op. Ik als trainer overigens ook."

Zoekende
In de jacht op de titel wacht zondag een uitwedstrijd bij Irene. Verhaar won er vorig jaar met Macharen, maar de formatie uit Gemonde versterkte zich met enkele spelers. "Ik weet niet goed wat ik van de ploeg moet verwachten. Zo te zien scoren ze veel maar krijgen ze er ook veel tegen. Het is een ploeg die misschien zoekende is."

Programma 6e klasse F:
-De Willy's - VCO
-Macharen - FC Uden
-SCV'58 - Achilles Reek
-Irene - OVC'63
-OKSV - Boerdonk

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps