Logo OKSV

KlikSport: ''Udense clubs zijn favoriet in 6F''

02 sep 2011

UDEN - Mario van Berkom moet zich maar alleen bezig houden met trainen. De coach van FC De Rakt deed vorige week donderdag voor een keer als keeper mee op de training, maar brak direct zijn arm. Daarom staat hij komende zondag op bezoek bij Achilles Reek met zijn arm in het gips langs de lijn.

Afgelopen seizoen liep FC De Rakt via de nacompetitie promotie naar de vijfde klasse mis. Een fikse teleurstelling voor de club en Van Berkom. De accu is echter weer opgeladen en dit jaar moet de vijfde klasse wel worden bereikt. "Ik tel ons als titelkandidaat en reken ook FC Uden mee. Twee Udense favorieten is natuurlijk mooi. En het is ook leuk dat we elkaar op de laatste competitiedag tegenkomen." In de selectie van FC De Rakt kwam een nieuwe lichting talentvolle A-spelers. Drie voetballers vertrokken afgelopen zomer naar UDI'19. Ondanks de nog jeugdigere selectie heeft Van Berkom vertrouwen in komend seizoen. "Dat we titelkandidaat zijn, daar ontkomen we niet aan. We leggen de lat hoog. Dit seizoen moeten we het laten zien. Vorig seizoen lieten we mooi voetbal zien, maar we moeten nu meer de mouwen gaan opstropen als het voetballend niet lukt."

Zondag starten de Udenaren met een uitwedstrijd tegen Achilles Reek. "Voor ons een wedstrijd waarin we drie punten mee naar huis willen nemen. Het is belangrijk om de competitie te starten met een overwinning."

Programma 6e klasse F:
-OVC'63 - OKSV
-Achilles Reek - FC De Rakt
-VCO - Irene
-Boerdonk - SCV'58
-De Willy's - Macharen

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps