Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'OKSV gaat voor promotie'

16 aug 2011

Het duurt nog maar even voordat de nieuwe competitie begint. Wij als redactie van Kliksport hebben al zin in het nieuwe seizoen. De hoogste tijd om met enkele voetballers vooruit te blikken. Wat verwacht Dirk-Jan Manders van de prestaties van OKSV komend seizoen?

Manders zag deze zomer Rogier van der Linden en Martijn van de Laar lager gaan voetballen. Daarvoor in de plaats kwamen drie jeugdspelers over naar de selectie. Manders: "Daarmee gaan we komend seizoen verder op de weg die we vorig jaar zijn ingeslagen; de opbouw van een nieuw jong elftal met als doelstelling aanvallend en attractief voetbal te spelen. Met een gemiddelde leeftijd van negentien jaar hebben we weer een buitengewoon jonge groep. Maar de meesten hebben ondertussen wel minimaal één jaar ervaren hoe het is om in de 6e klasse te spelen. We zullen ons moeten wapenen tegen het meer fysieke spel en het romantische van het jeugdvoetbal definitief achter ons laten. Dat gaan we proberen door optimaal gebruik te maken van de snelheid en techniek die we in ons elftal hebben."

Doelstelling
Manders verwacht dat OKSV meedoet om promotie naar de vijfde klasse. "Afgelopen seizoen zijn we op een zesde plaats geëindigd. Van die vijf boven ons zijn er drie gepromoveerd (WHV, Ulysses en Maaskantse Boys), dus dat biedt kansen. Daartegenover staat de komst van twee ploegen die uit de 5e klasse zijn gedegradeerd (OVC’63 en FC Uden). Ik verwacht een vrij open strijd voor het kampioenschap waarbij iedereen van elkaar kan winnen. Genoemde gedegradeerde ploegen uit de 5e klasse en FC de Rakt zijn voor mij vooraf de belangrijkste kampioenskandidaten, maar wellicht is er dit jaar een onverwachte outsider. Voor ons team hoop ik de aansluiting naar de top drie te maken en tot het laatste moment om de prijzen mee te doen. Doelstelling is om mee te voetballen voor promotie."

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024 - 18:00
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
24 mei 2024
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg