Logo OKSV

Iedereen van OKSV bedankt voor dit seizoen

23 mei 2011

Nu het Voetbal seizoen ten einde is,ga ik de club verlaten. Ik heb met veel plezier de B1 vaqn OKSV getraind en mogen trainen.

In het begin van het seizoen leefde we in een droom,we speelde met het elftal in de Top drie van de derde klasse.Een klasse waar we onder andere van SDDL B1 wonnen in een spannende wedstrijd.Maar ook dat we wonnen en door het oog van de naald kropen tegen Vorstenbosche Boys B1,en we stom 1-1 gelijk speelde tegen WHV B1 uit.

Maar de wedstrijd tegen Ravenstein B1 thuis was een van de mooiste wedstrijden van voor de winterstop,alles wat je in een wedsteijd zocht was er,er waren goede duels over het gehele veld,er waren suporters van beide teams die hun cluppie aanmoedigden vanaf de zijlijn,er was spanning van het begin tot het eind aan beide zijden,zowel bij de supporters als bij de begeleiding van de teams en de spelers.En als het zonnetje ook nog eens schijnt,dan is het middagje op 't Veldje in Overlangel een middag om van te genieten.

In de eerste helft kwamen op een derde plaats,wat inhield dat we promoveerde naar de tweede klasse,waar we wederom Ravenstein B1 tegenkwamen,maar ook NLC B1 waar we van verloren,en ook SCV B1 waar we nipt van verloren.De grootste nederlaag was tegen Estria B1,en een ruime overwinning was er tegen EVVC B1.

Maar ook wedstrijden tegen DAW B2 {3-2} en Magriet B2 {1-0} waren mooie wedstrijden om naar te kijken,en met wat geluk had je bij deze teams een puntje meegenomen.

Het toernooi in Keldonk was een mooi toernooi,een toernooi waar we Udi'19 B3,Keldonk B1 en Undo B2 tegenkwamen en als eerste in de poule eindigde,waardoor we de finale mochten spelen.het was een mooie Finale,met strijd aan beide zijden en we op een 1-0 kwamen,maar de tegenstander kwam terug op een 1-1 stand en in de verlenging bleef het 1-1,de penaltie's moesten uitsluitsel brengen wat door de tegenstander met 4-2 werdt gewonnen,waardoor we met een tevreden tweede plaats terug naar Overlangel keerde.

Ik heb in dit seizoen weer veel geleerd,van Willy,van Peter,van de Spelers.Ik denk dat je elk seizoen weer iets kunt leren als trainer.

Wat mij is opgevallen is dat OKSV een warme en gezellige voetbalclub is,waar plezier en beleving hoog in het vaandel staat. Waar het trainingsveld aan het rijksweg ligt,en het voetbalveld bij het kerkje van Overlangel te vinden is,en dat is iets waar geen club tegenop kan.

Ik wil graag vanuit deze kant IEDEREEN VAN OKSV BEDANKEN voor dit seizoen,ik heb genoten.Ik hoop dat ik ook mijn steentje dit seizoen heb kunnen bijdragen voor de club,maar ook voor de B1 van OKSV.

Aankomend seizoen zal ik met Diosa oefenen tegen OKSV B1 {we weten nog niet of we uit of thuis spelen} en ik zal uitkijken naar die wedstrijd.

Met Vriendelijke Sportgroet,
Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps